georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 σημερα μου γεννησε η γκαμπινα μου 15 μωρακια πειραζει που θα τα βαλω στην γεννηστρα για μια εβδομαδα για να διναμοσουν και μετα να τα ξαναβάλω μεσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 11 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσα σε 1 βδομάδα δεν θα έχουν μεγαλώσει αρκετά ώστε να μη σου τα φάνε... Άμα το ενυδρείο σου είναι πυκνοφυτεμένο άστα μέσα θα κρυφτούνε, θα φάνε κι από κανένα αλλά θα είναι χίλιες φορές καλύτερα απο την γεννηστρα. Εαν έχεις κάποιο μικρο ενυδρείο 20lt καλό θα ήταν να τα βάλεις εκεί. Αλλιώς άστα μέσα στην γεννηστρα ρίχνε ελάχιστη τροφή αλλά 4 φορές την μέρα και καθάριζε καθημερινά τον πατώ της γεννηστρας με ένα σωληνάκι που χρησιμοποιούμε στις αεραντλίες(στυλ σκούπα). Καλό θα ήταν να βγάζεις καθημερινά λίγο νερό από την γενιστρα ώστε να ανανεώνετε. Το σημαντικότερο σταθερές τιμές στο ph αμμωνία θερμοκρασία. Και κάτι που έχω παρατήρηση από την μικρή εμπειρία μου η θερμοκρασία να μην ξεπερνά με τίποτα τους 29 οC ώστε να έχεις καλοσχηματισμένα ψαράκια να σου ζήσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέσα σε 1 βδομάδα δεν θα έχουν μεγαλώσει αρκετά ώστε να μη σου τα φάνε... Άμα το ενυδρείο σου είναι πυκνοφυτεμένο άστα μέσα θα κρυφτούνε, θα φάνε κι από κανένα αλλά θα είναι χίλιες φορές καλύτερα απο την γεννηστρα. Εαν έχεις κάποιο μικρο ενυδρείο 20lt καλό θα ήταν να τα βάλεις εκεί. Αλλιώς άστα μέσα στην γεννηστρα ρίχνε ελάχιστη τροφή αλλά 4 φορές την μέρα και καθάριζε καθημερινά τον πατώ της γεννηστρας με ένα σωληνάκι που χρησιμοποιούμε στις αεραντλίες(στυλ σκούπα). Καλό θα ήταν να βγάζεις καθημερινά λίγο νερό από την γενιστρα ώστε να ανανεώνετε. Το σημαντικότερο σταθερές τιμές στο ph αμμωνία θερμοκρασία. Και κάτι που έχω παρατήρηση από την μικρή εμπειρία μου η θερμοκρασία να μην ξεπερνά με τίποτα τους 29 οC ώστε να έχεις καλοσχηματισμένα ψαράκια να σου ζήσουν.. ευχαριστω αυτο θα κανω θα τα αφισω στην γεννηστρα κανα μηνα με καθημερινεσ αλλαγεσ νερου 10% και πιστευω οτι θα ειμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 11 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω αυτο θα κανω θα τα αφισω στην γεννηστρα κανα μηνα με καθημερινεσ αλλαγεσ νερου 10% και πιστευω οτι θα ειμαι οκ όχι αλλαγές στο ενυδρείο καθημερινά 10%!!!!!!!!! απλά πάρε ένα ποτηράκι νερό από την γεννηστρα και ρίξε το στο ενυδρείο γιατί δεν μπαίνει εύκολα νερό στην γεννηστρα.. Οι αλλαγές του νερού στο ενυδρείο θα είναι κανονικές 20% κάθε βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 όχι αλλαγές στο ενυδρείο καθημερινά 10%!!!!!!!!! απλά πάρε ένα ποτηράκι νερό από την γεννηστρα και ρίξε το στο ενυδρείο γιατί δεν μπαίνει εύκολα νερό στην γεννηστρα.. Οι αλλαγές του νερού στο ενυδρείο θα είναι κανονικές 20% κάθε βδομάδα. ενταξει ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Επέλεξε σημείο του ενυδρείου που έχει καλή κυκλοφορία και βάλε εκεί τη γεννήστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 14 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 εχο και εγο καμπι 1 αρσενικο και 2 8ιλικεσ ηνε ντουβανο τησ μια η κιλια και δεν μπορο να καταλαβο αν ηνε εγγιοσ η οχι πιο σιμαδη δηχνη οτι ηνε εγγιοσ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m.g 14 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 14 Σεπτεμβρίου 2011 εχο και εγο καμπι 1 αρσενικο και 2 8ιλικεσ ηνε ντουβανο τησ μια η κιλια και δεν μπορο να καταλαβο αν ηνε εγγιοσ η οχι πιο σιμαδη δηχνη οτι ηνε εγγιοσ ? Διάβασε αυτο το link και θα μάθεις τα πάντα για τα guppy: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323428 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος