kostaszoidos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερωτηση: Μονο σε εμενα συμβαινει ή και σε αλλους;; Χτες αργα το απογευμα για 2η φορα δεν μπορουσα να συνδεθω με το ΑΖ και μολις τωρα τα καταφερα. Οπως προανεφερα ειναι η 2η φορα που συνεβη αυτη την εβδομαδα Η ερωτηση προς τους τους συντονιστες ειναι γιατι;; τι συμβαινει;; Ενημερωστε μας παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 11 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιο πρόβλημα δημιουργήθηκε φίλε μου είχε βγει ανακοίνωση εδώ. http://www.facebook.com/aquazone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaszoidos 11 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ομως fb δεν εχω που να το ηξερα;; Νομιζω οτι καλο θα ηταν να αναρτηθει κι εδω νωριτερα . οκ παντως ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Για νωρίτερα δεν γινόταν διότι ήταν κάτι που δεν το γνώριζε κανείς. Δεν ήταν δηλαδή κάποια προγραμματισμένη εργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω απο εχθες μεχρι σημερα δεν μπορουσα να μπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispopi 11 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγω απο εχθες μεχρι σημερα δεν μπορουσα να μπω. μια απο τα ιδια και για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 11 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικό είναι να συνέβη σε όλους,αφού ήταν γενικό πρόβλημα. Θα υπάρξει ενημέρωση.Λίγη υπομονή παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 11 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Φυσικό είναι να συνέβη σε όλους,αφού ήταν γενικό πρόβλημα. Θα υπάρξει ενημέρωση.Λίγη υπομονή παρακαλώ! Οκ boy.και εγω λεω τι εγινε νομιζα το προβλημα το ειχα μονο εγω.εχθες δεν τα καταφερα να ερθω ειχα τρεχαματα στο μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 11 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ομως fb δεν εχω που να το ηξερα;; Νομιζω οτι καλο θα ηταν να αναρτηθει κι εδω νωριτερα . οκ παντως ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος