kinigareos85 10 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα στην όμορφη παρέα ξανά.. χρειάζομαι την εμπειρία σας.. μετά την αναβάθμιση του φωτισμού , σειρά έχει τώρα η φιλτρανση! έχω ένα juwel rekord 600, και σκέφτομαι να αλλάξω τη μαμά φιλτρανση με κάποιο εξωτερικό είτε αν είναι υπερβολή με κάποιο εσωτερικό καλύτερο! τι μου προτείνετε λοιπόν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 10 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 10 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Καλημέρα στην όμορφη παρέα ξανά.. χρειάζομαι την εμπειρία σας.. μετά την αναβάθμιση του φωτισμού , σειρά έχει τώρα η φιλτρανση! έχω ένα juwel rekord 600, και σκέφτομαι να αλλάξω τη μαμά φιλτρανση με κάποιο εξωτερικό είτε αν είναι υπερβολή με κάποιο εσωτερικό καλύτερο! τι μου προτείνετε λοιπόν;; Για εξωτερικα φιλτρα Προταση 1: Eheim classic 2211 Προταση 2 : FLUVAL 105 H 205 Για εσωτερικο φιλτρο Προταση 1 :Eheim aquaball 180 (2403) Προταση 2 :Eheim biopower 200 (2412) Προταση 3 : Fluval U2 Μπορεις να πας και σε κινεζικο φιλτρο που ειναι ποιο οικονομικα αλλα ΔΕΝ τα εχω σε εκτιμηση Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinigareos85 1 Δεκεμβρίου 2011 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγω νέο θέμα.. Επιτέλους τα κατάφερα και αναβάθμισα τη φίλτρανση !! Πήρα το EHEIM 2213 .. Δε ξέρω αν είναι υπερβολή ωστόσο σκέφτηκα και το κοντινό μέλλον όπου μάλλον θα μεγαλώσουν και τα λίτρα και μιας και με σύμφερε σε τιμή το επέλεξα.. Ας περάσουμε όμως στις απορίες: 1.Τι υλικά να βάλω και με ποια σειρά ? 2.Το spraybar πρέπει να είναι πάνω από την επιφάνεια του νερού,κάτω ή δεν έχει σημασία ? 3. Αν μειώσω λιγάκι το μέγεθος του spraybar θα επηρεάσει κάτι ? Αυτά για αρχή και ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας που είμαι σίγουρος θα είναι κατατοπιστικότατες για ακόμη μια φορά .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος