karrot 9 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) άμα δεν κάνω λάθος τα ενυδρεία έχουν μέσο όρο ζωής περίπου 10 χρόνια.....εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα ενυδρείο και επειδή δεν ξέρω την ηλικία του και επίσης δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι σιλικόνες του μιας και το είχα αρκετό καιρό στην ταράτσα του σπιτιού μου ,σκεπασμένο βέβαια,σκέφτομαι να βάλω σιλικόνη στα σημεία που ενώνονται τα κρύσταλλα πάνω στην παλιά.Έχει νόημα να το κάνω αυτό το πράγμα? Έγινε επεξεργασία 9 Σεπτεμβρίου 2011 - karrot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 9 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 κανονικα οχι καλο θα ηταν να ξεκοληθουν και να κοληθουν παλι με τις ζεστες και το κρυο στην ταρατσα ασε μην παθεις καμια ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τα ενυδρεία (και συγκεκριμένα οι σιλικόνες) δεν έχουν διάρκεια ζωης συγκεκριμένα χρόνια(θεωρητικά υπάρχει ένα μινιμουμ πάντα υπο προυποθέσεις). Είχα ένα ενυδρείο ανωνυμο που κρατησε για δεκαεπτα χρόνια, και εχω ακούσει και για τριων χρόνων ενυδρείο που έβγαλε πρόβλημα. Παντως για αυτό που ρωτάς αν οι παλιές σιλικόνες έχουν ξεραθεί πιστεύω πως δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι αυτή η ενέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 9 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Θα συμφωνήσω στο ξεκολλημα και ξανακολλημα. Ακομα και σκεπασμενο, εφόσον το είχες εκτεθειμένο στην ταράτσα και όχι σε κάποια αποθήκη πχ, θα το φοβόμουν, όχι μόνο για την σιλικονη, αλλα ακομα και για το τζαμί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos_d7 11 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στη θεση σου θα αγοραζα καινουριο diy.Αν θες να ταλαιπωρηθεις καλυτερα να το καθαρισεις απο τις παλιες και να το ξανακολησεις απο την αρχη.Οχι να συμπληρωσεις κενα και απο πανω της παλιας.Δε θα ηθελες να το γεμισεις και μετα απο λιγες μερες να σταζει απο παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος