Jump to content

Recommended Posts

τα platty του πατέρα μου έχουν παρουσιάσει μια περίεργη και θανατηφόρα εμφάνιση. ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΙ !!! Λεπταίνουνε πολύ, και δεν υπάρχει σχεδόν κοιλιά, και στο τέλος πεθαίνουν. μέχρι τώρα 2. δεν φαίνεται να έχουν κάτι στο δέρμα ούτε κάποια κηλίδα. έχει κάποιος κάποια συμβουλή?

δωσε περισσοτερες πληροφοριες.

Σε τη ενυδρειο τα εχει?

Ποιες ειναι οι μετρησεις του ενυδρειου?

Τη φιλτρο εχει?

Έγινε επεξεργασία - Savou

δωσε περισσοτερες πληροφοριες.

Σε τη ενυδρειο τα εχει?

Ποιες ειναι οι μετρησεις του ενυδρειου?

Τη φιλτρο εχει?

δεν είμαστε τόσο εκπαιδευμένοι ακόμη,πρέπει να είναι 150 λίτρα (μπορει και παραπάνω) θερμοκρασία 28, μετρήσεις δεν κάνουμε (πως μπορώ να κάνω?) και από το φίλτρο τι να γράψω?

θα μου πεις τι το θες κυρά μου το ενυδρείο αν δεν ξέρεις τα βασικά .... :hysterical:

δεν είμαστε τόσο εκπαιδευμένοι ακόμη,πρέπει να είναι 150 λίτρα (μπορει και παραπάνω) θερμοκρασία 28, μετρήσεις δεν κάνουμε (πως μπορώ να κάνω?) και από το φίλτρο τι να γράψω?

θα μου πεις τι το θες κυρά μου το ενυδρείο αν δεν ξέρεις τα βασικά .... :hysterical:

Για τα λίτρα, απλα μια μέτρηση μήκος-πλάτος-ύψος και τα βρίσκουμε.

Τα τεστ που ακούς, μπορείς να τα προμηθευτεις απο τα pet shops. Καλύτερα και ακριβότερα είναι τα λεγόμενα υγρά τεστς. Είναι εύκολα στη χρήση και έχει οδηγίες επάνω. Υπαρχουν πολλα και διάφορα τεστ NO2, ΝΟ3, ΝH3, κ.α.

Για το φιλτρο, πες την μάρκα του, το μοντέλο. Θα πρέπει να το λέει επάνω. Θεωρώ πως δεν θα το έχετε πειράξει για να βάλετε-βγάλετε υλικά απο αυτο.

ΥΓ. Κανένας δεν ήξερε, όλοι έμαθαν. Ψάξιμο, διάβασμα και σιγά σιγά... :wootwoot:

Για τα λίτρα, απλα μια μέτρηση μήκος-πλάτος-ύψος και τα βρίσκουμε.

Τα τεστ που ακούς, μπορείς να τα προμηθευτεις απο τα pet shops. Καλύτερα και ακριβότερα είναι τα λεγόμενα υγρά τεστς. Είναι εύκολα στη χρήση και έχει οδηγίες επάνω. Υπαρχουν πολλα και διάφορα τεστ NO2, ΝΟ3, ΝH3, κ.α.

Για το φιλτρο, πες την μάρκα του, το μοντέλο. Θα πρέπει να το λέει επάνω. Θεωρώ πως δεν θα το έχετε πειράξει για να βάλετε-βγάλετε υλικά απο αυτο.

ΥΓ. Κανένας δεν ήξερε, όλοι έμαθαν. Ψάξιμο, διάβασμα και σιγά σιγά... :hysterical:

hydor up to 300l βασικά το ενυδρείο το είχε ο αντρας μου στο γραφείο του και του έδωσε μαζί με τον εξοπλισμό.

και αλλάζει το νερό σχετικά συχνά, σε αντίθεση με εμένα που απλά συμπληρώνω όσο εξατμίζεται, και χρησιμοποιεί και βελτιωτικά νερού στην αλλαγή.

Σχεδον κανεις δεν ηξερε οταν ξεκινησε οποτε μην σε ανχωνει αυτο!! :wootwoot:

Λοιπον πρεπει να αγορασεις τεστακια νερου για να καταφερουμε να βγαλουμε ενα συμπερασμα γιατι πεθαινουν τα ψαρακια.για αρχη πρεπει να παρειw test αμμωνιας και Νo2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...