SOTIRIS 9 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βρίσκοντας λίγο χρόνο αυτές τις μέρες είπα να φτιάξω μια πλάτη για το ενυδρείο και χρησιμοποιόντας φελιζόλ και ένα άλλο πιο σκληρό υλικό (νομίζω down) εφτιαξα αυτο εδώ το αρχικό σχέδιο Κάπου παλαιότερα είχα διαβάσει οτι με το φελιζόλ δεν υπάρχει πρόβλημα για τα ψάρια. για το άλλο υλικό που εχω χρησιμοποιήσει και φαίνετε στις φωτο γνωρίζει κάποιος τίποτα, εαν είναι ασφαλές για να συνεχίσω την κατασκευή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εννοεις το dow προχωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω ιδιαιτερες γνώσεις απο δομικά υλικά αλλά νομίζω οτι μου το είπαν dow, και είναι αυτό που φαίνετε στη φώτο 2. Εαν κάποιος αναγνωρίζει το υλικό ας βάλει μια φωνή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 9 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το Dow απ'ότι ξέρω είναι οπτικά όμοιο με το φελιζόλ αλλά είναι γαλάζιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 9 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πιθανόν να κάνει,προσοχή όμως με υλικά που μοιάζουν όμοια με το dow. Μπορεί να περιέχουν πρόσθετα όπως γραφίτης κλπ. http://www.isoren.gr/index.php?main_page=p...products_id=115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Φώτη σε ευχαριστώ για το λινκ αλλά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα. Οπως είπες μπορεί να κάνει μπορεί και όχι. Ετσι προτιμώ να το ξαναφτιάξω ολο με φελιζολ και να μην ρισκάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Σωτηρη παντως το dow απ οτι ρωτησα εναν φιλο που το χρησιμοποιει ειναι το μπλε και ειναι πεπιεσμενο φενιζολ και ειναι πολυ σκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Κώστα μοιάζει με την περιγραφή αλλά αυτό που έχω αγοράσει δεν είναι μπλε αλλά ενα χρώμα μεταξύ φυστικί και θαλασσί και όπως γράφω είμαι τελείως άσχετος από αυτά τα υλικά. Μετάνιωσα που δεν το έκανα όλο με φελιζολ αλλα χρησιμοποιησα, αυτό το υλικό επειδή ηταν πολύ σκληρό.(Το έκοψα με σέγα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Απ οτι μου ειπε αυτος ο φιλος ειναι πολυ σκληρο και νομιζω οτι αυτο το βαζουν για μονωση μεσα στους τοιχους.Τωρα να μη σε παρω στον λαιμο αν ειναι το ιδιο μ αυτο που εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος