MADMAX 9 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 πιο χρομα ηνε σπανιο σε μονο μαχο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 πιο χρομα ηνε σπανιο σε μονο μαχο ?? Θα στο θεσω αλλιως. Ποιο χρωμα δεν εχεις δει ποτε σχεδον πανω σε μονομαχο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Θα στο θεσω αλλιως. Ποιο χρωμα δεν εχεις δει ποτε σχεδον πανω σε μονομαχο? [/quo ναι γενικα τη χρομα ηνε που δεν ηπαρχουνε πολι μονομαχοχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο λεω οτι χρωμα δεν εχεις δει πολυ σε μονομαχο ειναι σπανιο. Εγω σς πουμε δεν εχω δει ποτε ολο λευκο οπως εχεις στην φωτο. Εχω δει μονο μια φορα κιτρινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 δες εδω τι ειναι σπανιο και τι οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikostas 6 Ιανουαρίου 2012 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2012 (edited) για εμενα μπλε κοκκινο τα παντα συγνομη που απαντησα τωρα δηλ. αν εχεισ βρει ειδη εν@!!! Έγινε επεξεργασία 6 Ιανουαρίου 2012 - mpikostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
extar98 19 Μαρτίου 2012 #7 Share 19 Μαρτίου 2012 Το ποιο σπάνιο για εμένα είναι half moon πράσινο με άσπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_betta 20 Μαρτίου 2012 #8 Share 20 Μαρτίου 2012 Για εμενα αυτο ειναι σπανιο και δεν το βλεπω καθε μερα [χωρις να ειμαι βεβαιη οτι μπορει να εεχει προελθει απο επεξεργασια] http://www.google.gr/imgres?q=beautiful+betta+fish&start=138&hl=el&sa=X&biw=1366&bih=671&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=dZGCbcCC6tfcqM:&imgrefurl=http://www.bettafishforum.com/forum/betta-fish-showroom-forum/7710-best-aquabid.html&docid=kLgpKYdn6DzXyM&imgurl=http://img42.imageshack.us/img42/4179/ghost2w.jpg&w=425&h=318&ei=7YFoT7mgGozmtQaN59jfBw&zoom=1&iact=hc&vpx=704&vpy=159&dur=792&hovh=194&hovw=260&tx=141&ty=150&sig=100620722890241609690&page=7&tbnh=145&tbnw=186&ndsp=24&ved=1t:429,r:21,s:138 επισης τα crown tail ειναι καπως σπανια [για εμενα] γιατι εκτος απο το φορουμ αυτο δεν εχω ξαναδει [σε πετ σοπς ενοω]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 20 Μαρτίου 2012 #9 Share 20 Μαρτίου 2012 Σταθερές αξίες είναι οι Ατόφιοι κόκκινοι, αψεγάδιαστοι όμως, και οι Black Orchid crowntail (κατράμι μαύρο με μπλε ελεκτρίκ νεύρα). Σε πετ σοπ δεν θα βρείς τέτοιους μονομάχους απλά και μόνο λόγω τιμής. Σιγά μην φέρει μονομάχο των 80/150/300 δολλαρίων να τον βάλει σε ποτήρι αλλά και ποιος θα τα δώσει, εδώ μαγαζί είχε φέρει άγρια μορφή ψαρεμένη 1 κομμάτι (60 ευρώ νομίζω) και είχε μείνει μέσα στην γυάλα κανα πεντάμηνο τουλάχιστον και δεν ξέρω αν πουλήθηκε τελικα. Και οι μεταλλικοί λευκοί, σαν του Madmax, δεν είναι εύκολοι. Γενικά τα ατόφια χρώματα σπανίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 20 Μαρτίου 2012 #10 Share 20 Μαρτίου 2012 βασικα για μενα τα πιο σπανια και ωραια ειναι: ενας καταμαυρος μονομαχος που το πετυχα σε ενα πετ σοπ πριν 4 χρονια αλλα δυστυχως εχει κλεισει το μαγαζι πριν δυο χρονια και ενας κατασπρος με κοκκινο και μπλε χρωμα που τον πετυχα πριν χρονια στην ανθοεκθεση αμπελοκηπων στην τιμη του 4ευρω και το μετανιωσα ΠΟΛΥ που δεν το πηρα :waaa: ελπιζω φετος στην ανθοεκθεση να βρω κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 28 Μαρτίου 2012 Author #11 Share 28 Μαρτίου 2012 βασικα για μενα τα πιο σπανια και ωραια ειναι: ενας καταμαυρος μονομαχος που το πετυχα σε ενα πετ σοπ πριν 4 χρονια αλλα δυστυχως εχει κλεισει το μαγαζι πριν δυο χρονια και ενας κατασπρος με κοκκινο και μπλε χρωμα που τον πετυχα πριν χρονια στην ανθοεκθεση αμπελοκηπων στην τιμη του 4ευρω και το μετανιωσα ΠΟΛΥ που δεν το πηρα :waaa: ελπιζω φετος στην ανθοεκθεση να βρω κανενα καλισπερα φιλλε μου 8ελο να μου δοσησ περισοτερεσ πληροφοριεσ για αφτην την εκ8εση αν γηνετε ? εφχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 28 Μαρτίου 2012 Author #12 Share 28 Μαρτίου 2012 βασικα για μενα τα πιο σπανια και ωραια ειναι: ενας καταμαυρος μονομαχος που το πετυχα σε ενα πετ σοπ πριν 4 χρονια αλλα δυστυχως εχει κλεισει το μαγαζι πριν δυο χρονια και ενας κατασπρος με κοκκινο και μπλε χρωμα που τον πετυχα πριν χρονια στην ανθοεκθεση αμπελοκηπων στην τιμη του 4ευρω και το μετανιωσα ΠΟΛΥ που δεν το πηρα :waaa: ελπιζω φετος στην ανθοεκθεση να βρω κανενα καλισπερα φιλλε μου 8ελο να μου δοσησ περισοτερεσ πληροφοριεσ για αφτην την εκ8εση αν γηνετε ? εφχαριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 28 Μαρτίου 2012 #13 Share 28 Μαρτίου 2012 καλισπερα φιλλε μου 8ελο να μου δοσησ περισοτερεσ πληροφοριεσ για αφτην την εκ8εση αν γηνετε ? εφχαριστο ειναι στην θεσσαλονικη να ξερεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADMAX 28 Μαρτίου 2012 Author #14 Share 28 Μαρτίου 2012 αστο ημε απο την αθηνα και δεν ξερο αν γηνετε και στην αθηνα τπτ τετιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 6 Απριλίου 2012 #15 Share 6 Απριλίου 2012 (edited) προσωπικα μου αρεσουν τα half moon ,,,,οσο και να ψαχνω κατι παρομοιο δεν εχω βρει εδω και 2 χρονια Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2012 - mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 6 Απριλίου 2012 #16 Share 6 Απριλίου 2012 προσωπικα μου αρεσουν τα half moon ,,,,οσο και να ψαχνω κατι παρομοιο δεν εχω βρει εδω και 2 χρονια κλεφτηηηηηηηηηηηηηη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος