Savou 8 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς φίλους εδώ μέσα που την Δευτέρα θα πάνε το πρωί η το απόγευμα στο σχολείο-σχολή τους. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά που ξεκινάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το πρωι θα παω τη μικρη μου στο προνηπιο στο τσακ την πηρανε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το πρωι θα παω τη μικρη μου στο προνηπιο στο τσακ την πηρανε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε, καλή πρόοδο χαζομπαμπά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε, καλή πρόοδο χαζομπαμπά ... αντε να ηρεμησουμε και λιγο στο σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 9 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πω τι μου θυμιζετε πρωι πρωι. Καλη σχολικη χρονια με αρκετες απεργιες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω την άλλη εβδομάδα φεύγω για Ηράκλειο για επιστήμη υπολογιστών Άντε τώρα να μπορέσω να έρθω στο AZMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 9 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 αντε καλη μας αρχη... και κυριως στα παιδια που θα δωσουν φετος πανελληνιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη αρχη σε ολους που θα πανε σχολειο-σχολες και υπομονη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katerina 9 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 ολα θα πανε καλα.smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 9 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω την άλλη εβδομάδα φεύγω για Ηράκλειο για επιστήμη υπολογιστών Άντε τώρα να μπορέσω να έρθω στο AZMP Θα περάσεις ωραία στο Ηράκλειο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το πρωι θα παω τη μικρη μου στο προνηπιο στο τσακ την πηρανε !!!! Παλι καλα να λες Καλη σχολικη χρονια σε ολους τους μαθητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 9 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παλι καλα να λες Καλη σχολικη χρονια σε ολους τους μαθητες Αν δεν την επερναν δεν θα την αντεχα αλλο στο σπιτι , θα πηγαινα και θα την αφηνα στο γραφειο του Δημαρχου να βλεπα αν θα τα εβγαζε περα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 9 Σεπτεμβρίου 2011 Author #15 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν την επερναν δεν θα την αντεχα αλλο στο σπιτι , θα πηγαινα και θα την αφηνα στο γραφειο του Δημαρχου να βλεπα αν θα τα εβγαζε περα ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος