istellas 16 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Μετά από αλλαγές 1-2 μηνών σας δείχνω πως είναι αυτή τη στιγμή το ενυδρείο μου. Αραιώθηκαν τα φυτά, προστέθηκαν ξύλα και δημιουργήθηκε πλέον ένα περισσότερο βιοτοπικό περιβάλλον για τα ψάρια μου. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο οι sagittaria subulata που έχω για background και η πολυπόθητη vallisneria spiralis! Άντε και σιγά σιγά να μπουν κάνα δυο δισκάκια ακόμα... Δεκτά όλα τα σχόλια και οι προτάσεις σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 16 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Μαθαίνεις σιγά-σιγά. Συντομα θα τα καταφέρεις Πέρα από την πλάκα, το ενυδρείο είναι υπέροχο και αυτή τη στιγμή που υπάρχει αυτό το κενό στο πίσω μέρος βοηθάει ώστε να εστιάζει το μάτι. Σύντομα όμως φαντάζομαι ότι θα κλείσει από τα φυτά. Πιστεύω ότι άν βάλεις ένα "focal point" εκεί που κολυμπάνε στη φωτό οι 2 δίσκοι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Εγώ θα έβαζα μια ρίζα όρθια με τα "πόδια" να δημιουργούν κάτι σαν σπηλιά. Πάντως είναι θαυμάσιο έτσι και αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 16 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Μετά από αλλαγές 1-2 μηνών σας δείχνω πως είναι αυτή τη στιγμή το ενυδρείο μου. Αραιώθηκαν τα φυτά, προστέθηκαν ξύλα και δημιουργήθηκε πλέον ένα περισσότερο βιοτοπικό περιβάλλον για τα ψάρια μου. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο οι sagittaria subulata που έχω για background και η πολυπόθητη vallisneria spiralis! Άντε και σιγά σιγά να μπουν κάνα δυο δισκάκια ακόμα... Δεκτά όλα τα σχόλια και οι προτάσεις σας... omorfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 16 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Οχι οτι το ενυδρειο δεν ειναι πανεμορφο αλλα θα συμφωνησω και εγω απολυτα με τον φιλο Zorba_The_Freak στο οτι Εγώ θα έβαζα μια ρίζα όρθια με τα "πόδια" να δημιουργούν κάτι σαν σπηλιά.Πιστευω οτι θα γινει πολυ πιο ομορφο χωρις να θελω να το μειωσω οπως ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 16 Νοεμβρίου 2006 Author #5 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι είναι πολύ καλή ιδέα... Το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις τη ρίζα όπως τη θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος Καζινιερακης 16 Νοεμβρίου 2006 #6 Share 16 Νοεμβρίου 2006 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 16 Νοεμβρίου 2006 #7 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Μετά από αλλαγές 1-2 μηνών σας δείχνω πως είναι αυτή τη στιγμή το ενυδρείο μου. Αραιώθηκαν τα φυτά, προστέθηκαν ξύλα και δημιουργήθηκε πλέον ένα περισσότερο βιοτοπικό περιβάλλον για τα ψάρια μου. Το μόνο που μένει πλέον είναι να μεγαλώσουν λίγο περισσότερο οι sagittaria subulata που έχω για background και η πολυπόθητη vallisneria spiralis! Άντε και σιγά σιγά να μπουν κάνα δυο δισκάκια ακόμα...Δεκτά όλα τα σχόλια και οι προτάσεις σας... Πανέμορφο!!! Καλά που πήγαν τα υπόλοιπα φυτά? Ευχαριστούμε για τα φυτά σου! Χτες μέχρι τις 11 το βράδυ φυτεύαμε! Υποθέτω σε ρίζα ψάχνεις κάτι που να μοιάζει με κώνο ώστε να αρχίσουν να γενοβολάνε ΜΕ το καλό λοιπόν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 16 Νοεμβρίου 2006 #8 Share 16 Νοεμβρίου 2006 No1 τι αλλο να πω (Αχ αυτοι οι δισκοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 16 Νοεμβρίου 2006 #9 Share 16 Νοεμβρίου 2006 κορυφαιο μου αρεσει που εχει χωρο για να βλεπεις αυτα τα υπεροχα πλασματα. μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Νοεμβρίου 2006 #10 Share 16 Νοεμβρίου 2006 ...Δεκτά όλα τα σχόλια και οι προτάσεις σας... Ενυδρείο ΒΙΤΡΙΝΑ ! Προφανώς και αξίζεις συγχαρητήρια για την προσπάθεια, γιατί καταλαβαίνω ότι έχεις προσεγγίσει κατά πολύ το αποτέλεσμα που επιδίωξες. Η δική μου παρατήρηση όμως, είναι ότι του λείπει η... άλγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 16 Νοεμβρίου 2006 Author #11 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Η δική μου παρατήρηση όμως, είναι ότι του λείπει η... άλγη! H άλγη υπάρχει, απλά δεν αναπτύσσεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 16 Νοεμβρίου 2006 #12 Share 16 Νοεμβρίου 2006 ΜΠΡΑΒΟ Γιαννη!! Κουκλα κουκλα. Υ.Γ Επισης ολα τα λεφτα ειναι και ο blue diamond(Φτου φτου να μην τον ματιασω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ 16 Νοεμβρίου 2006 #13 Share 16 Νοεμβρίου 2006 Eιναι απλα ΑΨΟΓΟ! Θα μου αρεσε να εβλεπα κι ενα φυτο σε πιο μπορντω αποχρωση καπου στην αριστερη γωνια,προσωπικη ταπεινη αποψη. Παντως αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι το σχεδιο του καθε φυτου που εναδεικνυει το σχημα και τα χρωματα των ψαριων σου! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ! Συγχαρητηρια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poelicia 16 Νοεμβρίου 2006 #14 Share 16 Νοεμβρίου 2006 ..πραγματικα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ....λες και ειναι ψευτικο..ξερεις, ζωγραφιστο.. αλλα ειναι αληθινο και αυτο το κανει δυο φορες ΥΠΕΡΟΧΟ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chmatz 16 Νοεμβρίου 2006 #15 Share 16 Νοεμβρίου 2006 καταπληκτικο!! κλαπ..κλαπ... συγχαρητηρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 17 Νοεμβρίου 2006 #16 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Πανέμορφο Γιάννη!!!! Πολύ καλύτερο τώρα. Τα συγχαρητήριά μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo 2b 17 Νοεμβρίου 2006 #17 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Μια υποκειμενική πρόταση για τα "διαμαντάκια" σου που φαίνονται υπέροχα. Με μαύρο φόντο ΙΜΗΟ θα "δείχνουν" πολύ περισσότερο. Όπως στα καταστήματα κοσμημάτων ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 17 Νοεμβρίου 2006 #18 Share 17 Νοεμβρίου 2006 (edited) εχεις ενα φυτο μεσα στη μεση αν δε θα εβαζες αλλα εγω θα το πηγαινα πιο αριστερα παντος παννεμορφο μπραβω υ.γ πησω δεξια μπορΕΙ να εΒαζα και κανα κοκκινο ΦΥΤΟ για να σπαει η μονοτονια του πρασινου Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2006 - ΠΟΠΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 17 Νοεμβρίου 2006 Author #19 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια... Μαύρο φόντο είχα και μετά από συζητήσεις που διάβασα στο DPH για δισκοενυδρεία και φόντο, αποφάσισα να το αλλάξω. Μιλούσαν για παρατηρήσεις σε ενυδρεία όπου το μαύρο φόντο προκαλεί περισσότερο στρες στα ψάρια... Όσο για το εχινόδορο στο κέντρο είναι εκεί για να πάρει γρήγορα τα πάνω του και στη συνέχεια θα μεταφερθεί πιο αριστερά. Πίσω δεξιά δεν μπαίνει τίποτα γιατί η ρίζα της bleheri θα το πνίξει σε χρόνο dt! Σιγά σιγά θα μεγαλώσει και η spiralis που τώρα δεν φαίνεται και το μονότονο "ίσιο" background θα γίνει πιο "κατσαρωτό" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo 2b 17 Νοεμβρίου 2006 #20 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Ενδιαφέρων ......................... έχεις πρόχειρο link ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 17 Νοεμβρίου 2006 Author #21 Share 17 Νοεμβρίου 2006 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...ost&p=36285 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5813 και από κει και πέρα ψάξε στο DPH... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo 2b 17 Νοεμβρίου 2006 #22 Share 17 Νοεμβρίου 2006 Στο συγκεκριμένο post του DPH αναφέρεται σε άγριους δίσκους και ότι με το μαύρο φόντο νομίζουν ότι απο επάνω τους βρίσκεται καταιγίδα κάτι που θεωρώ λογικό για wild δίσκους αλλά όχι για δίσκους εκτροφής που δεν έχουν δεί πότε τους ούτε το πραγματικό φώς της ημέρας πόσο μάλλον να έχουν βιώση μια καταιγίδα. Προσωπικά με μαύρο φόντο δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στρες και οπτικά μου αρεσει περισότερο. Τελικά αν οι υπόλοιπες συνθήκες είναι σωστές το background αν παίζει κάποιο ρόλο αυτός ΙΜΗΟ είαι μικρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 20 Νοεμβρίου 2006 #23 Share 20 Νοεμβρίου 2006 Απλά τέλιο!!! Όνειρο κάθε ακουαρίστα που ασχολείται με τους δίσκους. Μαρέσει να βλέπω όμορφα αλλά, διαφορετικά ενυδρεία, και οχι ενυδρεία καρμπόν, πχ όλα με μαύρο φόντο.Το κάθε ενυδρείο πρέπει να φέρει ως ενα βαθμό και την υπογραφή του ιδιοκτήτη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 21 Νοεμβρίου 2006 #24 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Sugxaritiria polu omorfo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 21 Νοεμβρίου 2006 Author #25 Share 21 Νοεμβρίου 2006 Στο συγκεκριμένο post του DPH αναφέρεται σε άγριους δίσκους και ότι με το μαύρο φόντο νομίζουν ότι απο επάνω τους βρίσκεται καταιγίδα κάτι που θεωρώ λογικό για wild δίσκους αλλά όχι για δίσκους εκτροφής που δεν έχουν δεί πότε τους ούτε το πραγματικό φώς της ημέρας πόσο μάλλον να έχουν βιώση μια καταιγίδα.Προσωπικά με μαύρο φόντο δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα στρες και οπτικά μου αρεσει περισότερο. Τελικά αν οι υπόλοιπες συνθήκες είναι σωστές το background αν παίζει κάποιο ρόλο αυτός ΙΜΗΟ είαι μικρός. Nα επισημάνω ότι στο ενυδρείο μου υπάρχει ένας άγριος δίσκος (Heckel)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος