tsap 8 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχει κανει κανεις αλλη μεθοδο δοσεις εκτος απο αυτη που λεει? δηλαδη 1/2 καπάκι (2,5 ml) για κάθε 150 λίτρα ενυδρείου 2 φορές την εβδομάδα? θελει μονο ανακατεμα σε νερο οσμοσης και ριξιμο στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχει κανει κανεις αλλη μεθοδο δοσεις εκτος απο αυτη που λεει? δηλαδη 1/2 καπάκι (2,5 ml) για κάθε 150 λίτρα ενυδρείου 2 φορές την εβδομάδα? θελει μονο ανακατεμα σε νερο οσμοσης και ριξιμο στο ενυδρειο? http://reef.diesyst.com/flashcalc/flashcalc.htmlαυτος ο οδηγος θα σε οδηγησει με ασφαλεια.βαλε τα λιτρα,τις μετρησεις σου και το προιον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός από τις προτάσεις του προγράμματος, θα δεις και από μόνος σου τη συχνότητα, βάση των μετρήσεων.....κάθε ενυδρείο είναι μοναδικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 8 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εγώ σε 250 καθαρά λίτρα και με ΚΗ 7 -6,5 ρίχνω 1+1/2 κουτάλι της σούπας 3 φορές την εβδομάδα και είμαι στο ΚΗ 9-9,5. Χρησιμοποιώ την σκόνη και την διαλύω σε 400μλ γλυκό νερό. Αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 το προγραμα μου βγαζει 6 κουταλιες απο κουταλι τσαγιου,το κουταλι του γλυκου ενοει? το διαλειω σε νερο οσμοσης και μετα το ριχω ολο μεσα στο ενυδρειο με μιας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 το προγραμα μου βγαζει 6 κουταλιες απο κουταλι τσαγιου,το κουταλι του γλυκου ενοει? το διαλειω σε νερο οσμοσης και μετα το ριχω ολο μεσα στο ενυδρειο με μιας? μικρο κουταλακι,ναι το διαλυεις μεσα σε νερο της οσμωσης,αλλα δεν το ριχνεις ολο μαζι μπλουμ.ειτε πρεπει να πεσει σιγα-σιγα μεσω σταγονων ,ειτε σε μικρες δοσεις μεσα στο 24ωρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει συγκεκριμενη ποσοτητα νερου που το διαλυουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει συγκεκριμενη ποσοτητα νερου που το διαλυουμε? περιπου 1 λιτρο.στον υπολογιστη που σου εστειλα στο λινκ τα γραφει ολα φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 ok!!!ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 8 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 1 κουταλιά γλυκού σε 400μλ , καλό ανακάτεμα (να διαλυθεί και το ρίχνεις στην επιστροφή του sump ΜΠΛΟΥΜ. αν δεν έχεις sump σιγα σιγα το αδειάζεις σε σημείο έντονης κυκλοφορίας. συγνώμη παιδιά αν φαίνομαι απόλυτος αλλά χρησιμοποιώ το προϊών 2 χρόνια,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ωραίες όλες αυτές οι συμβουλές, αλλά έχουν να κάνουν με το δικό σας ενυδρείο και τις ανάγκες των δικών σας μετρήσεων και πάντα σύμφωνα με τα ζωντανά και τις ανάγκες τους σε κατανάλωση. Ο καθένας πρέπει να ελέγχει βάση μετρήσεων τις ανάγκες του δικού του ενυδρείου και βάση των αποτελεσμάτων να ρυθμίσει και την ποσότητα/συχνότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος