Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Γιωργο εγω οσες φορες εβαλα τετοιο ζουμι δεν καταφερα τιποτα σε σχεση με τις σκληροτητες.Πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα.Σαν την κανονικη τυρφη δεν ειναι τιποτα.. Σαν την Α/ο δεν ειναι τιποτα αλλα μιας που ουτε τυρφη ουτε α/ο μπορει να βαλει ο φιλος ψαχνουμε να βρουμε καποιο αλλο τροπο . Να πετυχει ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το να ειχε μια α/ο δεν υπαρχει περιπτωση . Αν θελει ο φιλος ας μας πει το λογο που δεν μπορει να δουλεψει α/ο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν την Α/ο δεν ειναι τιποτα αλλα μιας που ουτε τυρφη ουτε α/ο μπορει να βαλει ο φιλος ψαχνουμε να βρουμε καποιο αλλο τροπο . Να πετυχει ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το να ειχε μια α/ο δεν υπαρχει περιπτωση . Αν θελει ο φιλος ας μας πει το λογο που δεν μπορει να δουλεψει α/ο ? Σιγουρα η α/ο ειναι η καλητερη λυση,αλλα αν δεν μπορει να παρει τοτε παει στην τυρφη.Η υγρη τυρφη δεν νομιζω οτι θα του κανει την δουλεια που θελει και θα χαλασει πολλα μπουκαλακια τζαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #28 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγουρα η α/ο ειναι η καλητερη λυση,αλλα αν δεν μπορει να παρει τοτε παει στην τυρφη.Η υγρη τυρφη δεν νομιζω οτι θα του κανει την δουλεια που θελει και θα χαλασει πολλα μπουκαλακια τζαμπα. Εδω συμφωνουμε ( επιτελους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Σεπτεμβρίου 2011 #29 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εδω συμφωνουμε ( επιτελους ) Γιατι ρε Γιωργο,που διαφωνησαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
or77 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #30 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σαν την Α/ο δεν ειναι τιποτα αλλα μιας που ουτε τυρφη ουτε α/ο μπορει να βαλει ο φιλος ψαχνουμε να βρουμε καποιο αλλο τροπο . Να πετυχει ακριβως τα ιδια αποτελεσματα με το να ειχε μια α/ο δεν υπαρχει περιπτωση .Αν θελει ο φιλος ας μας πει το λογο που δεν μπορει να δουλεψει α/ο ? Λογω χωρου, χρονου και περισσοτερο αγνοιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Σεπτεμβρίου 2011 #31 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστοιχος φιλε δεν βλεπω αλλες λυσεις εκτως απο αυτες τις 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #32 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Λογω χωρου, χρονου και περισσοτερο αγνοιας λυση για τον χωρο ----> βαζεις σε μια βρυση σου ταχυσυνδεσμους και στην α/ο το ιδιο , οταν θες να την δουλεψεις τοτε θα την συνδεσης και θα παρεις το νερο που θες . λυση για τον χρονο ----> παρε μια α/ο που να παραγει πολλα λιτρα τη μερα ( πχ με 2 μεμβρανες ) λυση για την αγνοια ----- > εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε αλλα δεν ειναι τιποτα το τραγικο να συνδεσεις μια α/ο και να παρεις το νερο που παραγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
or77 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #33 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 λυση για τον χωρο ----> βαζεις σε μια βρυση σου ταχυσυνδεσμους και στην α/ο το ιδιο , οταν θες να την δουλεψεις τοτε θα την συνδεσης και θα παρεις το νερο που θες . λυση για τον χρονο ----> παρε μια α/ο που να παραγει πολλα λιτρα τη μερα ( πχ με 2 μεμβρανες ) λυση για την αγνοια ----- > εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε αλλα δεν ειναι τιποτα το τραγικο να συνδεσεις μια α/ο και να παρεις το νερο που παραγει Κατα αρχην σας ευχαριστω που ασχοληστε με το θεμα μου Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει ενα απλο συστημα Α/Ο, ποια η γενικη συντηρηση, και τι κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Σεπτεμβρίου 2011 #34 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Κατα αρχην σας ευχαριστω που ασχοληστε με το θεμα μου Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει ενα απλο συστημα Α/Ο, ποια η γενικη συντηρηση, και τι κανει Σ αυτο θα σε βοηθησει ο Γιωργος που εχει ασχοληθει με α/ο η καποιος αλλος.Εγω εχω ασχοληθει με τυρφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 8 Σεπτεμβρίου 2011 #35 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Κατα αρχην σας ευχαριστω που ασχοληστε με το θεμα μου Δεν εχω καταλαβει ακριβως πως λειτουργει ενα απλο συστημα Α/Ο, ποια η γενικη συντηρηση, και τι κανει Ριξε μια ματια στα παρακατω θεματα ( μην στα λεω ολα ) http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=1554 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5018 Έγινε επεξεργασία 8 Σεπτεμβρίου 2011 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
or77 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #36 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εβαζα απιονισμενιο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 21 Σεπτεμβρίου 2011 #37 Share 21 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Καλύτερα όχι απιονισμένο νερό στο ενυδρείο μιας και δεν παράγεται με σκοπό την χρήση σε ζωντανούς οργανισμόυς αλλά σε ηλ. σίδερα και μπαταρίες αυτοκινήτων. Άσε που δεν είναι και η φθηνότερη λύση μακροπρόθεσμα. Μια φτηνή ή ελαφρώς μεταχειρισμένη Α/Ο , μπορεί να σου δώσει πολύ περισσότερα λίτρα και καλύτερες συνθήκες. Άσε που γλυτώνεις το κουβάλημα, το έχω κάνει και ξέρω. Κ Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2011 - KokkinosK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος