Μαιρη1987 8 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα σε όλους σας παιδια είμαι η μαιρη κ μολις εγγραφικα στο φορουμ αυτο........ σημερα πηρα εναν μονομαχο αρσενικο....(τελειος) εχω ενημερωθει μεσω του φορουμ σας για το πως πρεπει να τον φροντιζω αλλα να εχω κατι αποριες: πηρα ενυδρειο 15L κ θελω να βαλω φυτα, τα φυτα που θα βαλω να ειναι αληθινα η ψευτικα γιατι εχω μπερδευτει λιγακι με αυτο δεν το'χω καταλαβει καλα...... επισης το ενυδρειο μου εχει φιλτρο αντλια, θερμομετρο, κ φως χρειαζεται κατι αλλο για το ενυδρειο; το φως πρεπει να το εχω παντα αναμμενο; εκτος απο τα φυτα τι αλλο μου προτεινετε να βαλω μεσα στο ενυδρειο για να ειναι χαρουμενος ο Νοντας μου;(ετσι τον ονομασα χαχαχαχαχ σας ευχαριστω πολυ πολυ κ το σιγουρο ειναι οτι τωρα πια θα τα λεμε συχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 καλως ηρθες και να σου ζησει ο νεος σου ψαρης. εαν και εφοσων μας λες πως ενημερωθηκες απο πριν,φανταζομαι πως εχεις στρωσει αρχικα το ενυδρειο σου πριν μπει το ψαρι,σωστα..? μπορεις και εφοσων υπαρχει φως(το οποιο θα μπει σε χρονοδιακοπτη και θα καιει για περιπου 8 ωριτσες συνεχομενα),να βαλεις φυτα ανθεκτικα οπως πχ οι ανουμπιες,οι οποιες μονο καλο θα κανουν στο ολο συνολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαιρη1987 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ................. ναι το ψαρακι μου δεν το εχω βαλει ακομα μεσα το εχω σε μια γυαλα για να φτιαξω πρωτα το ενυδρειο να το διακοσμησω, και μετα θα τον βαλω γιατι δεν ηθελα να τον ταλαιπωρησω........ σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 χμ.....δεν με καταλαβες μαλλον. εννοω πως αν δεν εχεις στρωμενο το ενυδρειο σου πρωτα,ΔΕΝ επρεπε να αγορασεις ψαρι. διαβασε προσεχτικα παρακατω για το πως στρωνουμε το φιλτρο ενος ενυδρειου, και τον κυκλο του αζωτου,ασχετως απο το ποσα λιτρα ειναι... στρωσιμο νεου ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαιρη1987 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 ααααααααααααα οκ θα το διαβασω για να μαθω κ θα μιλησουμε για οποιαδηποτε απορια ευχαριστωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλως ηρθες και καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 8 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Καλως το κοπελι! ΜΙα που σε λιγο θα πιασουν και τα κρυα σιγα σιγα παρε και ενα μικρο θερμοστατη για τον φιλο σου, τον ποιο μικρο που θα βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts