Jump to content

φευγει κανεις απο αθηνα για θεσσαλονικη?????

Recommended Posts

ψαχνω καιρο τωρα ενα ντοπερμαν και βρηκα στην αθήνα..δε το περνει κανενα κτελ ουτε και κουριερ..γι αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος που να ταξιδευει απο αθηνα για θεσσαλονικη και μπορεί να με εξυπηρετησει..θα τον περιμενω στο σταθμο για να παραλαβω το σκυλακι...ντοπερμαν 3μηνων μην ανχωνεστε.. :Ρ!6982896399!

φιλε μου συγνωμη που επεμβαινω αλλα ζητας απο καποιον τεραστια ευθυνη για να μεταφερει το ζωο.γιατι δεν πηγαινεις να το παρεις ο ιδιος?

φιλε μου συγνωμη που επεμβαινω αλλα ζητας απο καποιον τεραστια ευθυνη για να μεταφερει το ζωο.γιατι δεν πηγαινεις να το παρεις ο ιδιος?

+1000

Φιλοι μου δεν ειστε εσεισ οι πιο υπευθυνοι του κοσμου και ολοι οι αλλοι ειναι περα βρεχει...θα κατεβω να το παρω εγω απλα ειπα μηπως καποιος....μηπως δεν αγκαρεψα κανεναν....δε ζητησα και τιποτα τραγικο...peace..

Φιλοι μου δεν ειστε εσεισ οι πιο υπευθυνοι του κοσμου και ολοι οι αλλοι ειναι περα βρεχει....

προσεχε λιγο τα λογια σου φιλε μου.κανενας δεν σε προσβαλλε εδω μεσα.απλως εγινε μια επισημανση σε αυτο που ζητησες.τιποτε αλλο.

ΥΓ.να το χαρεις το νεο σου κατοικιδιο. :hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...