Jump to content

Aλγοφάγο με Guppies;

m.g

Recommended Posts

Πείρα τελικά 4 red cherry και 2 amano japonica αυτές είχε όλες κι όλες.. έκανα βλακεία που πείρα διαφορετικά ειδη; πείρα και φυτά ,moss όμως δεν βρήκα..

Αν είσαι εξομοιωμένος με οnline αγορές (πχ ebay) μπορείς να φέρεις από έξω σε εξευτελιστική τιμή σε σχέση με εδώ. Χθες παρέλαβα και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Αλλά πριν από αυτό, μπες στην κατηγορία με τις αγγελίες και κάνε μία "ζήτηση". Υπάρχουν πολλά άτομα που θα σε βοηθήσουν (ακόμα και δωρεάν) :hysterical:

Δεν εκανες βλακεια που πηρες διαφορετικα ειδη,μπορουν να συνυπαρξουν μαζι.Για την μοςς δεν πειραζει,θα βρεις καποια στιγμη και θα βαλεις,απλα την αγαπουν οι γαριδες για πολλους λογους.Τι φυτα πηρες?

Δεν εκανες βλακεια που πηρες διαφορετικα ειδη,μπορουν να συνυπαρξουν μαζι.Για την μοςς δεν πειραζει,θα βρεις καποια στιγμη και θα βαλεις,απλα την αγαπουν οι γαριδες για πολλους λογους.Τι φυτα πηρες?

πειρα 2 Vallisneria americana 1 Ceratophyllum και 1 Eleocharis parvula αυτα.. αργοτερα μπορει να παρω κι αλλα.

πειρα 2 Vallisneria americana 1 Ceratophyllum και 1 Eleocharis parvula αυτα.. αργοτερα μπορει να παρω κι αλλα.

Το Eleocharis parvula ειναι δυσκολο φυτακι,θελει φωτισμο καλο,υποστρωμα αλλα και co2..δεν ξερω αν θα τα καταφερει.Τα αλλα που πηρες ειναι ευκολα φυτακια

Το Eleocharis parvula ειναι δυσκολο φυτακι,θελει φωτισμο καλο,υποστρωμα αλλα και co2..δεν ξερω αν θα τα καταφερει.Τα αλλα που πηρες ειναι ευκολα φυτακια

θα δείξει ποτέ δεν ξέρεις.. από φωτισμό καλά τα πάω έχω 2 λάμπες η μια είναι για φυτά, το υπόστρωμα είναι που δεν έχω αλλά με ένα χρόνο χωρίς σκούπα δημιουργήθηκε :Ρ

θα δείξει ποτέ δεν ξέρεις.. από φωτισμό καλά τα πάω έχω 2 λάμπες η μια είναι για φυτά, το υπόστρωμα είναι που δεν έχω αλλά με ένα χρόνο χωρίς σκούπα δημιουργήθηκε :Ρ

Το οτι δεν εχεις κανει σκουπα για ενα χρονο σιγουρα θα βοηθησει,απλα θελεις και co2,φτιαξε ενα diy :hysterical:

Τρογη για τα γαριδακια πηρες?

τα guppies μου είναι 4 μηνών και τους δίνω 1 φορά τη μέρα baby οπότε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.. DIY δε παίζει να κάνω γιατί φοβάμαι μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και τα καταστρεψω όλα.

τα guppies μου είναι 4 μηνών και τους δίνω 1 φορά τη μέρα baby οπότε πιστεύω ότι δεν χρειάζεται.. DIY δε παίζει να κάνω γιατί φοβάμαι μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και τα καταστρεψω όλα.

Για τις γαριδες λεω τι τροφη τους πηρες :hysterical:

Για τις γαριδες λεω τι τροφη τους πηρες :D

Δεν πίστευα ότι μπορούν να κάνουν τέτοια δουλειά οι γαρίδες, έχουν καθαρίσει τα πάντα!!! Από τροφή πείρα 1 της Sera αλλά μου είπε να ρίχνω 1 φορά τη βδομάδα από αυτή για αλλαγή.Γενικά τρώνε τα υπολείμματα τροφών από τα ψάρια και όντως ισχύει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...