georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια μεσα στο φιλτρο εχω ενα μικρο κουτακι με μαυρα μπιλακια ανθρακασ δεν ειναι ή το μαυρο σφουγγαρι τα μπλιλακια χρειαζονται στο φιλτρο γιατι μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ρε παιδια μεσα στο φιλτρο εχω ενα μικρο κουτακι με μαυρα μπιλακια ανθρακασ δεν ειναι ή το μαυρο σφουγγαρι τα μπλιλακια χρειαζονται στο φιλτρο γιατι μου ειχαν πει οτι δεν χρειαζονται ο ανθρακας μπαινει μονο για λιγο για να τραβηξει το φαρμακο εαν εχουμε κανει θεραπεια στο ενυδρειο μας.στην περιπτωση σου,δεν χρειαζεται μονιμα στο φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ο ανθρακας μπαινει μονο για λιγο για να τραβηξει το φαρμακο εαν εχουμε κανει θεραπεια στο ενυδρειο μας.στην περιπτωση σου,δεν χρειαζεται μονιμα στο φιλτρο. ποιο απο τα 2 ειναι ο ανθρακασ το σφουγκαρι ή το μπιλακια με εχουν μπερδεψει αυτοι στο πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ποιο απο τα 2 ειναι ο ανθρακασ το σφουγκαρι ή το μπιλακια με εχουν μπερδεψει αυτοι στο πετ σοπ οτι εχει μαυρο χρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 οτι εχει μαυρο χρωμα. δηλαδη και τα 2 ιδια ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδη και τα 2 ιδια ειναι?? αν ειναι και τα 2 μαυρα,ασε μεσα το σφουγγαρι και βγαλε τα μπιλλακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 αν ειναι και τα 2 μαυρα,ασε μεσα το σφουγγαρι και βγαλε τα μπιλλακια. ενταξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα μετακινήθηκε στη σωστή κατηγορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα μετακινήθηκε στη σωστή κατηγορία ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος