basilis 7 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά σας παιδιά. Μετά απο πολύ καιρό εδω είμαστε πάλι... Σκέφτομαι να αλλάξω τον φωτισμό στο ενυδρείο (350 λιτρα καθαρά). ξερακιανό χωρίς φυτά τα τελευταία 2 χρόνια. Οι 4 απο τους 6 δίσκους είναι blue diamond οπότε με ενδειαφέρει να τονίσω το μπλέ. τι θα μου προτίνατε να επιλέξω? Μιλάμε για Τ5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σου βασιλη,χρονια και ζαμανια φιλε. κοιτα,στο γλυκο δεν νομιζω πως θα βρεις λαμπα που να σου τονιζει το μπλε οπως πχ το φεγγαροφως..... ειναι βεβαια καθαρα και θεμα γουστου ομως.... απο τη στιγμη και που το ενυδρειο ειναι ξερακιανο,πρεπει να πειραματιστεις λιγουλακι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σου βασιλη,χρονια και ζαμανια φιλε. κοιτα,στο γλυκο δεν νομιζω πως θα βρεις λαμπα που να σου τονιζει το μπλε οπως πχ το φεγγαροφως..... ειναι βεβαια καθαρα και θεμα γουστου ομως.... απο τη στιγμη και που το ενυδρειο ειναι ξερακιανο,πρεπει να πειραματιστεις λιγουλακι.... Γειά και χαρά φίλε klaz... Να πειραματιστώ οκ αλλά πες και καμιά πρόταση, μεχρι τώρα είχα της αρκαντια αλλά είναι καιρό πάνω στο ενυδρείο και τα χουν φτήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Γειά και χαρά φίλε klaz... Να πειραματιστώ οκ αλλά πες και καμιά πρόταση, μεχρι τώρα είχα της αρκαντια αλλά είναι καιρό πάνω στο ενυδρείο και τα χουν φτήσει. η fresh water της αρκαντια ειναι απο τις καλυτερες λαμπες για να τονισεις τα χρωματα των ψαριων σου.αλλες προτασεις δεν μου ερχονται στο μυαλο,καθως με εχουν παρει τα μυαλα τα αλατια εδω και μερικα χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 η fresh water της αρκαντια ειναι απο τις καλυτερες λαμπες για να τονισεις τα χρωματα των ψαριων σου.αλλες προτασεις δεν μου ερχονται στο μυαλο,καθως με εχουν παρει τα μυαλα τα αλατια εδω και μερικα χρονια.. Ξέρω ξέρω μυρίζεις αλάτι απο μακρυά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος