sarevock 7 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήθελα πραγματικά τα σχόλια σας, βασικά που ακριβώς τρύπησε με την βελόνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
divak 7 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Βάση του βίντεο και χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, ψηλάφισε την περιοχή μέχρι να εντοπίσει τη φυσαλίδα και τρύπησε στο κέντρο. Από ότι κατάλαβα το πρήξιμο είναι μεγαλύτερο από την φυσαλίδα και για να το εντοπίσει χρειάστηκε να το πιέσει τόσο μέχρι που ενοχλήθηκε το ψάρι. Frontosa dissection www.cyphos.com/forums Από τις φώτο παραπάνω και το βάθος που έβαλε τη βελόνα πρέπει να την έβαλε στον εντερικό χώρο του ζώου λογικά στο ελεύθερο σημείο και όχι πάνω στο έντερο. Πάντως δεν μου φαίνεται τόσο απλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 7 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 συντομα που θα ασχολιθω με της φροντοζες ελπιζω να μην βρεθω σε τετια θεση... γενικοτερα εχω ακουσει πως δεν πρεπει να δινουμε τροφες που επιπλεουν αλλα τροφες που να πεφτουν κατω διοτη το ψαρι αυτο ζει σε μεγαλο βαθος και δεν τρωει απο την επιφανεια.. ισως αυτο τρεφοταν απο την επιφανεια και εγκλωβισε αερα μεσα του? τι να πω ισως λεω και χαζομαρα.... πρεπει να ανειξουμε ενα θεμα με την διατηριση αυτου του πανεμορφου ειδους - τα προβληματα που αντιμετοποιζουν διαφοροι χομπιστες κλπ.. ή να συμπληρωσουμε εδω με της γνωσεις μας σε αυτο το θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 7 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 αν διαβασετε τα σχολια το λεει ο ιδιος οτι το ψαρι εφαγε επιπλεουσα τροφη και επαθε οτι επαθε!οσο για το που τρυπησε, νομιζω οτι και αυτο το λεει στο video οπου γραφει απλα μολις νοιωσεις την φυσαλιδα, να τρυπησεις το κεντρο της!!παντως νομιζω οτι πλεον τα εχω δει ολα μετα απο αυτο!!!τελειο video!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 9 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2011 συντομα που θα ασχολιθω με της φροντοζες ελπιζω να μην βρεθω σε τετια θεση... γενικοτερα εχω ακουσει πως δεν πρεπει να δινουμε τροφες που επιπλεουν αλλα τροφες που να πεφτουν κατω διοτη το ψαρι αυτο ζει σε μεγαλο βαθος και δεν τρωει απο την επιφανεια.. ισως αυτο τρεφοταν απο την επιφανεια και εγκλωβισε αερα μεσα του? τι να πω ισως λεω και χαζομαρα.... πρεπει να ανειξουμε ενα θεμα με την διατηριση αυτου του πανεμορφου ειδους - τα προβληματα που αντιμετοποιζουν διαφοροι χομπιστες κλπ.. ή να συμπληρωσουμε εδω με της γνωσεις μας σε αυτο το θεμα! Τα λες πολυ σωστα φιλε ΚΟΥΜΑΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος