Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 μπορειτε να μου πειτε αν χωρανε γκαπυ σε 5 λιτρα?Αν ναι ποσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ελεγα κανενα. βαλε ενα σαλιγκαρι και 1 ανουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μην βάλεις κανένα ζωντανό (ψάρι) σε 5 λίτρα. Το δοχείο που εχεις είναι ενυδρειάκι η γυάλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ελεγα κανενα. βαλε ενα σαλιγκαρι και 1 ανουμπια. εχω ηδη ενα ενυδρειο 40λιτρων μεενα χαρεμι και 1 γλυφτη και η θηλυκια γκαπινα γεννησε πολλα μικρα μερικα θα τα βαλω στο ενυδρειο και εχω και μια γυαλα 5 λιτρων που εγινε η γεννα και ειναι μεσα τα μικρα.Μερικα μικρα θα τα δωσω...Γι αυτο ρωταω ποσα γκαπυ χορανε.Μπορει να με βοηθησει καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ελεγα κανενα. βαλε ενα σαλιγκαρι και 1 ανουμπια. (τι ειναι ο ανουμπιας?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 δωσε ολα τα γκαπι.ακομη και αυτο που λες χαρεμι δεν κανει για 40 λιτρα.κρατησε μονο αρσενικα για εχεις το χρωμα αλλα οχι γεννες.η αλλη λυση ειναι μεγαλυτερο ενυδρειο. το 5αλιτρο μην το κανεις ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 (τι ειναι ο ανουμπιας?) ανθεκτικο φυτο υδροβιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 ανθεκτικο φυτο υδροβιο. κανενα χρυσοψαρο χοραει μικρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 η τελος παντων καποιο ειδος ψαριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 7 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 φλτρο εχει το 5λιτρο? γνωριζεις απο στρωσιμο ενυδρειου,μετρησεις,τεστ,συντηρηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 7 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Η ανούμπια είναι φυτό. Λοιπόν σε 5λιτρα και πόσο μάλλον γυάλα, μην βάλεις ψάρια γιατί δεν θα επιβιώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κώστας φ 7 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 εγω θα ελεγα κανενα. βαλε ενα σαλιγκαρι και 1 ανουμπια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 8 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Σε 5 λίτρα θα τυραννησεις το κάθε ζωντανό. ΔΕΝ θα επιβιώσει. Για το ποσά guppies ανα λίτρο, το έχουμε ξανααφερει σε προηγούμενα ερωτήματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος