georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #26 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 η αποτομη αλλαγη παραμετρων νερου ειναι που το κανουν αυτο και ισως και να εχεις αμμωνια..παρατηρησε τα καλα και δες αν τιναζονται πανω σε αντικειμενα για να ξυστουν..αυτο παει να πει ότι εχεις ανεβασμενη αμμωνια.. μεχρι τωρα οχι δεν ξυνονται αλλα εκανα και πριν λιγο τεστ και εχω 0 αμμωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 7 Σεπτεμβρίου 2011 #27 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου οι μετρησεις παντος που μας εδωσες εχθες ειναι μια χαρα. Οποτε δεν βλεπω καποιο προβλημα. Αφου εχεις αναταραξη στην επιφανια απο οξυγονο εισαι ενταξει . Οποτε απλα ταιζε βαλε και καμια βιταμινουλε και αστα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #28 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου οι μετρησεις παντος που μας εδωσες εχθες ειναι μια χαρα. Οποτε δεν βλεπω καποιο προβλημα. Αφου εχεις αναταραξη στην επιφανια απο οξυγονο εισαι ενταξει . Οποτε απλα ταιζε βαλε και καμια βιταμινουλε και αστα!! ενταξει σταματησαν να το κανουν καΙ ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas2002 8 Σεπτεμβρίου 2011 #29 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ακολούθησες διαδικασία προετοιμασίας ή τα έριξες κατευθείαν μέσα μόλις τα έφερες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #30 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ακολούθησες διαδικασία προετοιμασίας ή τα έριξες κατευθείαν μέσα μόλις τα έφερες; την διαδικασια εκανα πρωτα οπωσ παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος