georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 πηρα καινουρια guppys σημερα και απο την ωρΑ που τα εχω βαλει μεσα ψαχνουν το ενυδρειο και ανοιγοκλινουν το στομα τουσ γρηγορα ειναι καποιο προβλημα αυτο ή ετσι το κανουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 πηρα καινουρια guppys σημερα και απο την ωρΑ που τα εχω βαλει μεσα ψαχνουν το ενυδρειο και ανοιγοκλινουν το στομα τουσ γρηγορα ειναι καποιο προβλημα αυτο ή ετσι το κανουν? Εξερευνουν το ενυδρειο. Δεν ειναι τιποτα μην ανχωνεσαι. ε ποσα λιτρα ενυδρειο τα εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εξερευνουν το ενυδρειο. Δεν ειναι τιποτα μην ανχωνεσαι. ε ποσα λιτρα ενυδρειο τα εβαλες? σε 40.δεν ειναι το προβλημα οτι εξερευνουν το προβλημα ειναι οτι ανοιγοκλινουν το στομα τουσ γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 σε 40.δεν ειναι το προβλημα οτι εξερευνουν το προβλημα ειναι οτι ανοιγοκλινουν το στομα τουσ γρηγορα Εχεις κανει μετρησεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εχεις κανει μετρησεις? ναι. αφου πριν ειχα αλλα ψαρια τελικα τωρα που τα βλεπω καλυτερα δεν ανοιγοκλινουν το στομα τουσ αναπνεουν γρηγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ισως ειναι και απο το stress δωσε μας τιε μετρησεις σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 pH: 7.0 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 11 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):13 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 ξερεισ τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 ξερεισ τι ειναι? Μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα. Δεν νομιζω να ειναι κατι. Τα ψαρια καθονται καπου συγκεκριμενα στο ενυδρειο η κοβουνε βολτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα. Δεν νομιζω να ειναι κατι. Τα ψαρια καθονται καπου συγκεκριμενα στο ενυδρειο η κοβουνε βολτες? πηγαινουνε παντου αλλα πιο πολυ ειναι στο κερατοφυλο και το τσιμπανε να τουσ ριξω λιγη τροφη να δω αμα τρωνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 πηγαινουνε παντου αλλα πιο πολυ ειναι στο κερατοφυλο και το τσιμπανε να τουσ ριξω λιγη τροφη να δω αμα τρωνε? Οχι περιμενε μεχρι αυριο που θα ειναι η ωρα να ταισεις κανονικα. Τα ψαρια σου δεν μου φενετε να χουν κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι περιμενε μεχρι αυριο που θα ειναι η ωρα να ταισεις κανονικα. Τα ψαρια σου δεν μου φενετε να χουν κατι. καλα.αυτο θα φανει αυριο το προι παντοσ τωρα ειναι μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 καλα.αυτο θα φανει αυριο το προι παντοσ τωρα ειναι μια χαρα Kοιτα αν φανε κανονικα αυριο ειναι μια χαρα. ΚΡραταω μια επιφιλαξη για να δουμε Αν και νομιζω ολα ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Kοιτα αν φανε κανονικα αυριο ειναι μια χαρα. ΚΡραταω μια επιφιλαξη για να δουμε Αν και νομιζω ολα ειναι μια χαρα. λεσ να κανουν ετσι επειδι δεν εχω οξυγονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 6 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 λεσ να κανουν ετσι επειδι δεν εχω οξυγονο? To φίλτρο σου κάνει ανατάραξη στην επιφάνεια; (η έξοδος του εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #16 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 To φίλτρο σου κάνει ανατάραξη στην επιφάνεια; (η έξοδος του εννοώ) ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
evripidis 6 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 ναι Οπότε κανονικά πρέπει να είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε κανονικά πρέπει να είσαι οκ. το ξερω αλλα ακου τι εκανα τωρα εβαλα την μια θηλυκια στο αλλο ενυδρειο που ειναι full απο guppys και σταματισε να ανοιγοκλινει το στοματησ τελικα κατι φταιει με το νερο θα βαλω ολα τα ψαρια στο αλλο και θα αφησω μονο ενα να δω τι θα γινει μεχρι αυριο θα κανω και αλλαγη νερου αυριο και βλεπουμε μετα αμα δεν κανει τιποτα και αυτο δεν ξερω τι θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βγαλε μας μια φωτο του ενυδρειου φιλε μου με το ψαρι μεσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Σεπτεμβρίου 2011 #20 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ενοχλείς τα ψάρια!Είναι αγχωμένα και αλλάζοντας συνέχεια περιβάλλον τα κάνεις χειρότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #21 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μην ενοχλείς τα ψάρια!Είναι αγχωμένα και αλλάζοντας συνέχεια περιβάλλον τα κάνεις χειρότερα. Οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #22 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βγαλε μας μια φωτο του ενυδρειου φιλε μου με το ψαρι μεσα! Ποιο απο ολλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #23 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα τα ψαρια ειναι μια χαρα εφαγαν κανονικα αλλα σηνεχιζουν να ανοιγοκλινουν το στοματουσ θα κανω μια αλλαγη τωρα και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #24 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα ειναι στην επιφανεια και το κανουν αυτο θα τρελαθω τοσα guppy εχω παρει και κανενα δεν το εχει κανει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρηστος Κανακης 7 Σεπτεμβρίου 2011 #25 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα ειναι στην επιφανεια και το κανουν αυτο θα τρελαθω τοσα guppy εχω παρει και κανενα δεν το εχει κανει αυτο η αποτομη αλλαγη παραμετρων νερου ειναι που το κανουν αυτο και ισως και να εχεις αμμωνια..παρατηρησε τα καλα και δες αν τιναζονται πανω σε αντικειμενα για να ξυστουν..αυτο παει να πει ότι εχεις ανεβασμενη αμμωνια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος