Jump to content

Αναπαραγωγηηηηηη

GiannisBetta

Recommended Posts

ναι ολα οκ ευχαριστω =) θα δουμε τις επομενες μερες =)

παιδια για βραδυ να κλεισω την λαμπα η οχι????????

Παιδια μερικα μωρα εφυγαν απ'τη φωλια οπως ειναι και λογικο αλλα καθονε πανω στο τζαμι του ενυδρειου... δεν κινουντε οριζοντια κανονικα για να τα ταισω -.- τι κανω??? :wootwoot::wootwoot::wub::hysterical:

Παιδια μερικα μωρα εφυγαν απ'τη φωλια οπως ειναι και λογικο αλλα καθονε πανω στο τζαμι του ενυδρειου... δεν κινουντε οριζοντια κανονικα για να τα ταισω -.- τι κανω??? :wootwoot::wootwoot::wub::hysterical:

ριχνεις τροφη αλλα φροντιζε να μην ταραζεις τα νερα γιατι αυτα εχουν την αναγκη επειδη ειναι μικρα να βρισκονται πιο κοντα στην επιφανεια για περισσοτερο οξυγονο. :wub:

υ.γ βαλτε και καμια φωτογραφια βρε παιδια τοσοι κανατε αναπαραγωγη αυτο το καλοκαιρι :wub:

και εμενα μ ζεβγαροσαν η μονο μαχη (στην αρχη ο αρσενικοσ ητανε πολι τεμπελησ αλλα μετα τον εβαλε η 8ηλικια στην 8εση του μου ζεβγαρονανε απο τησ 9,17 το προι μεχρη τησ 2,30 το βραδι εχουνε γεμιση ενα ποτιρακι αβγα πιο πολλα απο την αλι φορα ) εση φιλε μ γιαννη τη χροματα εβαλεσ να ζεβγαροσησ ???

και εμενα μ ζεβγαροσαν η μονο μαχη (στην αρχη ο αρσενικοσ ητανε πολι τεμπελησ αλλα μετα τον εβαλε η 8ηλικια στην 8εση του μου ζεβγαρονανε απο τησ 9,17 το προι μεχρη τησ 2,30 το βραδι εχουνε γεμιση ενα ποτιρακι αβγα πιο πολλα απο την αλι φορα ) εση φιλε μ γιαννη τη χροματα εβαλεσ να ζεβγαροσησ ???

Εναν μπλε-μαυρο αρσενικο με μια μπλε-κοκκινη θηλυκια =)

Εναν μπλε-μαυρο αρσενικο με μια μπλε-κοκκινη θηλυκια =)

εγο ασπρο που ηνε ελαχιστο καφε με 8ιλικια με μια παπαρουνα κατακοκκινη

Βαλε και καμια foto να δουμε και εμεις.

Δεν εχω καλη φωτογραφικη... ισα ισα που τα βλεπω τα ζουζουνια να κολυμπανε χαχα =)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...