GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιαααααααααααα γυρισα σπιτι και τι να δω???? τα μονομαχακια μου αγκαλιασμεναααα ^^Απ'οτι ειδα την αγκαλιασε μια φορα, μετα πηγαν εκαναν μια βολτα κοντα στη φωλια και παλια αγκαλιαστικαν.. απλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειδα αυγα να πεφτουν....εχω ακουσει οτι οι 2-3 φορες που θα αγκαλιαστουν ειναι ακαρπες και μετα βγαινουν τα αυγα σωστα? να μην ανυσησω ε???Συγνωμη αλλα εχω πολυ υπερενταση.... ειναι η πρωτη μου φορα και το περιμενα τοοοοοοοοσο καιρο =)ΥΓ : δεν εχω μπαταρια στην φωτογραφικη!!!! θεε μουυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Επεσαν αυγα τωρα τα ειδα αλλα ο αρσενικος δεν τα μαζεψε και πηγε κατω η θηλυκια και κατι τα εκανε δεν ξερω αν τα εφαγε η αν θα τα βαλει αυτη πανω!!! =////////// Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 τα μαζευειιιιιιι =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 6 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Γιάννη, άντε και μπαμπάαααας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο ρε Γιάννη, άντε και μπαμπάαααας Σ'ευχαριστω παρα πολυ =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 6 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο Γιαννη. Τωρα προσοχη στο ταιζμα και την αμμωνια για τα μωρα. Καλη επιτυχια για την συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο Γιαννη. Τωρα προσοχη στο ταιζμα και την αμμωνια για τα μωρα. Καλη επιτυχια για την συνεχεια!! Σ'ευχαριστω =) Εβαλα ηδη Αρτεμια να γινεται =))) Δεν μου λες, στο θεμα μου με τα σαλιγκαρακια... μπορεις να πας να ριξεις μια ματια? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 6 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 τα μαζευειιιιιιι =))) έχεις τρελαθεί βλέπω..! άντε καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 έχεις τρελαθεί βλέπω..! άντε καλή συνέχεια! αστα να πανε!!!!! ειχα μερικες αποτυχιες και επεφτα αλλα τοσο πιο πολυ φουντωνε!!! ελεγα > οχι θα το πετυχω ο κοσμος να χαλασει!! <και να που ηρθεεεε νιωθω τελεια σαν ενυδρειακιας =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια κρεμοντε 4-5 ουριτσες απ'τη φωλια!!! Οταν φανε το αυγο τους αρχιζω να τα ταιζω ? Πρεπει να βγαλω τον Αρσενικο??? πειτε μου παρακαλω πριν ειναι αργα και γινει τιποτα στραβο =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια κρεμοντε 4-5 ουριτσες απ'τη φωλια!!! Οταν φανε το αυγο τους αρχιζω να τα ταιζω ? Πρεπει να βγαλω τον Αρσενικο??? πειτε μου παρακαλω πριν ειναι αργα και γινει τιποτα στραβο =/ [ ναι αλλα μολισ δεισ και τα μικρα βγουν απο το αυγο βγαλε τον αρσενικο και την θηλυκια αμα την εχεισ ακομα μεσα και μετα ταισετα με αρτεμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #12 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ακουσει για την αρτεμια οτι πρεπει να την κανω με εναν μικρο φακο στο κεντρο και να την μαζεψω με μια ενεση, Σε περιπτοση που δεν εχω ευκερη ενεση τι κανω?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ακουσει για την αρτεμια οτι πρεπει να την κανω με εναν μικρο φακο στο κεντρο και να την μαζεψω με μια ενεση, Σε περιπτοση που δεν εχω ευκερη ενεση τι κανω?????? δεν ξερω πρωτι φορα το ακουω αυτο κανονικα ριχνεισ την αρτεμια σε λιγο σε κανα 2 μερεσ που θα ζευγαροσουν και οι δικοοι μου θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω πρωτι φορα το ακουω αυτο κανονικα ριχνεισ την αρτεμια σε λιγο σε κανα 2 μερεσ που θα ζευγαροσουν και οι δικοοι μου θα σου πω χαχα θα ειναι αργα μεχρι τοτε =( Εαν καποιος ξερει τι να κανω με την αρτεμια??? την εχω ετοιμη την ειχα βαλει προχθες το απογευμα... Πως να την ταισω??? Δεν εχω ευκερη λεπτη ενεση! κανενας αλλος τροπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 χαχα θα ειναι αργα μεχρι τοτε =( Εαν καποιος ξερει τι να κανω με την αρτεμια??? την εχω ετοιμη την ειχα βαλει προχθες το απογευμα... Πως να την ταισω??? Δεν εχω ευκερη λεπτη ενεση! κανενας αλλος τροπος? στο προφιλ του μονομαχου λει εσυ που διαβασεσ αυτο με την ενεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #16 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 στο προφιλ του μονομαχου λει εσυ που διαβασεσ αυτο με την ενεση? μου ειπε εμπιστο ατομο οτι εαν βαλεις ενα φακο στο κεντρο θα μαζεφτουν εκει,βαζεις ενεση και τα ρουφας κ πας κ ταιζεις... δεν εχω λεπτη ενεση ομως ωστε να χωραει στο μπουκαλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 μου ειπε εμπιστο ατομο οτι εαν βαλεις ενα φακο στο κεντρο θα μαζεφτουν εκει,βαζεις ενεση και τα ρουφας κ πας κ ταιζεις... δεν εχω λεπτη ενεση ομως ωστε να χωραει στο μπουκαλι.... γιατι δεν μπορεισ να την μαζεψεισ και να την ριξεισ ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι δεν μπορεισ να την μαζεψεισ και να την ριξεισ ετσι? ε ναι λογικα για πιο ευκολα μου το ειπε.... ποτε περιπου τρωνε τα μωρα ολο το αυγο τους? ποση ωρα θελουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 ε ναι λογικα για πιο ευκολα μου το ειπε.... ποτε περιπου τρωνε τα μωρα ολο το αυγο τους? ποση ωρα θελουν? στο προφιλ τα λει ολα αναλυτικα και θελουν ταισμα 3 με 4 φορεσ την ημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #20 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 στο προφιλ τα λει ολα αναλυτικα και θελουν ταισμα 3 με 4 φορεσ την ημερα δεν λεει ποση ωρα περιπου κανουν να φανε το αυγο τους =/ ουτε αν οταν θα το φανε πρεπει να τα ταισω αμεσως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 8 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα η τροφη που παιρνουν τα μικρα ειναι το οξυγονο που τα βαζει ο μονομαχος οταν φτιαχνει την φωλια του.τα μικρα θα φυγουν απ την φωλια τους γυρω στις 2-3 μερες οπου και εκει βγαινει ο αρσενικος και την επομενη ταιζουμε εμεις με τροφη αρτεμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 εψαξα και βρηκα ανα ποση ωρα θελουν ταισμα ανα 5-6 ωρεσ δεσ και αυτο το οποιο το βρηκα τωρα http://www.forum4fish.com/forums/index.php?showtopic=292 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #23 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 βασικα η τροφη που παιρνουν τα μικρα ειναι το οξυγονο που τα βαζει ο μονομαχος οταν φτιαχνει την φωλια του.τα μικρα θα φυγουν απ την φωλια τους γυρω στις 2-3 μερες οπου και εκει βγαινει ο αρσενικος και την επομενη ταιζουμε εμεις με τροφη αρτεμια. 2-3 μερες ενω βγουν απ'τα αυγα τους σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 8 Σεπτεμβρίου 2011 Author #24 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 εψαξα και βρηκα ανα ποση ωρα θελουν ταισμα ανα 5-6 ωρεσ δεσ και αυτο το οποιο το βρηκα τωρα http://www.forum4fish.com/forums/index.php?showtopic=292 για να ριξω μια ματια =Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 8 Σεπτεμβρίου 2011 #25 Share 8 Σεπτεμβρίου 2011 σου λιθικαν οι αποριεσ??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος