magman 6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Θέλω να βάλω στα 200 λίτρα (1,0Χ 0,5 Χ 0,4) κιχλίδες αφρικής. Τί επιλογές έχω; Έχω τρελαθεί με τα Demasoni και τα scianocromis αλλά μπαίνουν στο ενυδρείο μου; Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2011 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 6 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστηχώς απο Αφρικάνες ειμαι εντελώς άσχετος. Σίγουρα θα σε βοηθήσει κάποιο παιδί αλλά απο τα λιγα που ξέρω είναι ότι στην Αφρική παίζει μεγαλύτερη σημασία το μήκος του ενυδρείο και μετά ο όγκος του νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να βάλω στα 200 λίτρα (1,0Χ 0,5 Χ 0,4) κιχλίδες αφρικής. Τί επιλογές έχω; Έχω τρελαθεί με τα Demasoni και τα scianocromis αλλά μπαίνουν στο ενυδρείο μου; Με πολυ πετρα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Για πόσα ψάρια μιλάμε τώρα; Γιατί δίαβασα οτι θέλει πάνω απο 12 !!!!! Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2011 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι σημαδιακο το 12; Και 10 και 8 κοπαδι ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις αρρώστησα Πέτρες κανεις;;;;;;;;;;;; )))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μόλις αρρώστησα Πέτρες κανεις;;;;;;;;;;;; )))))))))))))))) Παμε ολοι μαζιιιιιιι..........σε μια παραλιαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως μου κάνουν και αυτά;;; Labidochromis sp. Hongi Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 6 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Παμε ολοι μαζιιιιιιι..........σε μια παραλιαααα Μεεεε τοοο μηχανναααακκκιιιιιι χοοο χοχοο χο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω μαζεψει ξερεις ποσες με δρομολογια με τη μπαγκαζιερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 6 Σεπτεμβρίου 2011 #11 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως μου κάνουν και αυτά;;; Labidochromis sp. Hongi Στις διαστασεις αυτές και στα λίτρα σου καλό θα ηταν να βάλεις μονο demasoni και αυτά με κάθε επιφύλαξη! Οπως ήδη σου ειπε ο Στράτος πολλές πέτρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος