vales_red 6 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 απορια!πειραζει αν σε μια αλλαγη νερου βγαλω τοσο νερο κ ξεσκεπαστει ενα μερος βραχου κ λιγο απο ενα κοραλι , τν καουλαστρεα;γτ εδωσα υψος στα βραχια μ κ εφτιαξα πολυ νερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 6 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλεντίνο μην ξεχνάς ότι στην φύση τους τα κοράλλια κάποια ζουν κάτω από τέτοιες συνθήκες, πλημμυρίδα-άμπωτη, οπότε μόνο κακό δεν θα του κάνεις, απλά φρόντισε μην στεγνώσει τελείως, στα δικά μου που κάνω εβδομαδιαίεςαλλαγές νερού είναι συνηθισμένο φαινόμενο και έχει τύχει να τα αφήσω και 20λεπτο σίγουρα εκτός νερού, απολύτως κανένα πρόβλημα. Καθαρή προσομοίωση περιβάλλοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 6 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι δεν πειράζει αρκει να μη στεγνώσουν τελείως (πχ. βρίσκονται κάτω απο πολύ δυνατό φως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 7 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστω παιδια! 30% αλλαγη φρεσκου νερου απο Χαλκιδικη μολις εγινε! ο βραχος και ενα κοραλι εμεινε ξεσκεπαστο για κανα 4λεπτο χαρη στις αστραπιαιες μου κινησεις!!! χαχαχα! Σας αφηνω τωρα γιατι εχω σφουγγαρισμα....χαχαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος