MADMAX 5 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 πιγα και αγορασα 2 μονο μαχουσ και τον εναν τον εβαλα στο μεγαλο το ενιδριο και απο την ορα που τον εβαλλα μεσα εχη παι και εχη κατση απο την λαμπα και δεν κουνιετε οταν την σβινο κανη ενα βιμα και τελοσ. και οταν ηνε κατο απο την λαμπα δεν κουναι ουτε λεπι ακινητοσ κα8ετε τη να ηνε παλι και αφτο ????????? (και καλλο χιμονα να εχουμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 5 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 πιγα και αγορασα 2 μονο μαχουσ και τον εναν τον εβαλα στο μεγαλο το ενιδριο και απο την ορα που τον εβαλλα μεσα εχη παι και εχη κατση απο την λαμπα και δεν κουνιετε οταν την σβινο κανη ενα βιμα και τελοσ . και οταν ηνε κατο απο την λαμπα δεν κουναι ουτε λεπι ακινητοσ κα8ετε τη να ηνε παλι και αφτο ????????? (και καλλο χιμονα να εχουμε ) Οταν τον πηρες απ'το πετ σοπ ειδες εαν ειναι υγιης? Εκανες σωστη προσαρμογη με το ψαρι ωστε να συνηθισει την θερμοκρασια του ενυδρειου σου? Ειχε το ενυδρειο σου 26-29 περιπου βαθμους? Οταν ενα ψαρι δεν προσαρμοστει με την θερμοκρασια του ενυδρειου, Στρεσσαρεται και παθαινει ενα σοκ, Ειναι κατι φυσιολογικο και ειναι ακινδυνο. Σβησε την λαμπα του ενυδρειου και μην τον ταισεις για 1-2 μερες μεχρι να στρωσει, Οταν ειναι Στρεσαρισμενο ενα ψαρι δεν πρεπει να ταιζετε!!! =) Καλη τυχη με τον καινουριο μονομαχο σου =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν τον πηρες απ'το πετ σοπ ειδες εαν ειναι υγιης? Εκανες σωστη προσαρμογη με το ψαρι ωστε να συνηθισει την θερμοκρασια του ενυδρειου σου? Ειχε το ενυδρειο σου 26-29 περιπου βαθμους? Οταν ενα ψαρι δεν προσαρμοστει με την θερμοκρασια του ενυδρειου, Στρεσσαρεται και παθαινει ενα σοκ, Ειναι κατι φυσιολογικο και ειναι ακινδυνο. Σβησε την λαμπα του ενυδρειου και μην τον ταισεις για 1-2 μερες μεχρι να στρωσει, Οταν ειναι Στρεσαρισμενο ενα ψαρι δεν πρεπει να ταιζετε!!! =) Καλη τυχη με τον καινουριο μονομαχο σου =) Φιλε μου η προσαρμογη γινεται για να συνηθισει το ψαρι τις παραμετρους του ενυδρειου μας που μπορει να ειναι διαφορετικες απο εκει που το πηραμε.Μεσα σ αυτες ειναι η συνθικες του νερου αλλα και η θερμοκρασια και πρεπει παντα να γινεται με σβηστα τα φωτα.Επεισης αυτο που λες οτι το στρες ειναι ακινδυνο ειναι λαθος,εχουν πεθανει πολλα ψαρια απο στρες κακης προσαρμογης η εχουν προβληματα απο το στρες,οπωτε δεν θα ελεγα οτι ειναι ακινδυνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 5 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου η προσαρμογη γινεται για να συνηθισει το ψαρι τις παραμετρους του ενυδρειου μας που μπορει να ειναι διαφορετικες απο εκει που το πηραμε.Μεσα σ αυτες ειναι η συνθικες του νερου αλλα και η θερμοκρασια και πρεπει παντα να γινεται με σβηστα τα φωτα.Επεισης αυτο που λες οτι το στρες ειναι ακινδυνο ειναι λαθος,εχουν πεθανει πολλα ψαρια απο στρες κακης προσαρμογης η εχουν προβληματα απο το στρες,οπωτε δεν θα ελεγα οτι ειναι ακινδυνο Ανεφερα μονο την θερμοκρασια γιατι κατα την γνωμη μου παντα ειναι αρκετα συμαντικη, Και ναι φυσικα και εχουν πεθανει ψαρια απο στρες αλλα με την καταλιλη αντιμετωπιση ειναι σχετικα ακινδυνη Παντα με την δικια μου γνωμη δεν ειμαι και ο καλητερος =) Φιλικα παντα, απλα προσπαθησα να βοηθισω τον Φιλο μας χωρις να δωσω λινκς κτλπ οπως συνηθίζουν αρκετοι γιατι εαν δεν παρει ο συγγραφεας συντωμα μια απαντιση ισως πεθανει το ψαρακι του =) Φιλικα παντα =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος