Jump to content

ερωτηση - πιθανο προβλημα

kalmichalis

Recommended Posts

εχω προσεξει οτι τα σκαλαρια μου πειραζουν το najas guadalupensis που εβαλα προσφατα και βλεπω συνεχεια κομματακια να αιωρουνται... υπαρχει πιθανοτητα να τα τρωνε????

Αυτο το φυτο μολις το ακουμπησεις σπαει σε κομματακια. Ειναι ο τροπος που αναπαραγεται και χαρακτηριστικο για το ειδος του. Τωρα στην αρχη αστο στην επιφανεια γιατι δυσκολα φυτευεται. Γενικα και να μην το φυτεψεις αυτο θα ευδοκιμησει, σαν το κετατοφυλλο ενα πραγμα.

Επειδη ειναι και ανοστο και δεν το αγγιζουν ουτε τα φυτοφαγα ψαρια, πιστευω οτι τα σκαλαρια δυσκολα θα το πειραζαν.

Αυτο το φυτο μολις το ακουμπησεις σπαει σε κομματακια. Ειναι ο τροπος που αναπαραγεται και χαρακτηριστικο για το ειδος του. Τωρα στην αρχη αστο στην επιφανεια γιατι δυσκολα φυτευεται. Γενικα και να μην το φυτεψεις αυτο θα ευδοκιμησει, σαν το κετατοφυλλο ενα πραγμα.

Επειδη ειναι και ανοστο και δεν το αγγιζουν ουτε τα φυτοφαγα ψαρια, πιστευω οτι τα σκαλαρια δυσκολα θα το πειραζαν.

τα βλεπω να το τσιμπουν ειδικα τα κομματακια που αιωρουνται στο νερο... προς το παρον τα εχω φυτεψει... δε θα βγαλουν ριζες?? ειναι φυτο επιφανειας??

τα βλεπω να το τσιμπουν ειδικα τα κομματακια που αιωρουνται στο νερο... προς το παρον τα εχω φυτεψει... δε θα βγαλουν ριζες?? ειναι φυτο επιφανειας??

Μπορείς να το κρατήσεις και στην επιφάνεια αλλά και αν το φυτέψεις δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Προς το παρόν ας το να αναπτυχθεί λίγο στην επιφάνεια και μετά όταν πάρει λίγο τα πάνω του και αναπτυχθεί το φυτεύεις.

Τα ψάρια σου απλά μπορεί να τσιμπολογούσαν τα μικρά κομμάτια που ήταν στην επιφάνεια για να δουν τη είναι ή επειδή το πέρασαν για τροφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...