Jump to content

Ερωτηση Για Πτερυγια

GiannisBetta

Recommended Posts

Παιδια, Στην αναπαραγωγη των μονομαχων ως γνωστων υπαρχουν απολιες πτερυγιων απ'τον αρσενικο πολλες φορες μετα απο δαγκοματα της θηλυκιας, ηθελα να ρωτισω, μετα απ'τα δαγκοματα τα πτερυγια ξανα μεγαλονουν στο αρχικο τους μεγεθος?

Aναλογος το ποσο μεγαλο ειναι το τραυμα.

Υπαρχει περιπτωση που απλα με λιγες βιταμινες θα ειναι μια χαρα.

Υπαρχει και περιπτωση να ειναι πολυ βαθη το τραυμα που θα χρειαστεις melafix.Εαν χρησιμοποιεις melafix το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι δεν θα εχει παει καλα.

Aναλογος το ποσο μεγαλο ειναι το τραυμα.

Υπαρχει περιπτωση που απλα με λιγες βιταμινες θα ειναι μια χαρα.

Υπαρχει και περιπτωση να ειναι πολυ βαθη το τραυμα που θα χρειαστεις melafix.Εαν χρησιμοποιεις melafix το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι δεν θα εχει παει καλα.

Η Συγκεκριμενη θηλυκια μου εχει δαγκωσει πτερυγια 2 αρσενικων κ εχω κ αλλους τεσπα, ειναι ετοιμη αυτη και εχω και εναν αλλον ετοιμο αρσενικο με φωλια κ τα παντα, λεω να τους δωκιμασω αλλα αυτος εχει πανεμορφα πτερυγια μεγαλα... τι λες εσυ να κανω?

Η Συγκεκριμενη θηλυκια μου εχει δαγκωσει πτερυγια 2 αρσενικων κ εχω κ αλλους τεσπα, ειναι ετοιμη αυτη και εχω και εναν αλλον ετοιμο αρσενικο με φωλια κ τα παντα, λεω να τους δωκιμασω αλλα αυτος εχει πανεμορφα πτερυγια μεγαλα... τι λες εσυ να κανω?

Δοκιμασε το με την θυλικια και των αρσενικο που ειναι ετοιμοι για αναπαραγωγη και βλεπεις.

Δοκιμασε το με την θυλικια και των αρσενικο που ειναι ετοιμοι για αναπαραγωγη και βλεπεις.

Εχω 2 αρσενικους και οι δυο ειναι ετοιμη, και 2 θηλυκιες που ειναι ετοιμες και αυτες

παλι καλα χωρος υπαρχει μπολικος, θα δοκιμασω διπλη αναπαραγωγη και οτι γινει χαχα

Εχω 2 αρσενικους και οι δυο ειναι ετοιμη, και 2 θηλυκιες που ειναι ετοιμες και αυτες

παλι καλα χωρος υπαρχει μπολικος, θα δοκιμασω διπλη αναπαραγωγη και οτι γινει χαχα

Οταν λες διπλη??

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα ενα ζευγαρι να δεις πως θα τα πας και μετα να πας για την δευτερι.

Εαν παντος εννοεις να βαλεις και τους 4 στο ιδιο εβυδρειο για να ζευγαρωσουν ουτε που να το σκευτεσαι θα γινει χαμος εκει μεσα!!

Οταν λες διπλη??

Εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις πρωτα ενα ζευγαρι να δεις πως θα τα πας και μετα να πας για την δευτερι.

Εαν παντος εννοεις να βαλεις και τους 4 στο ιδιο εβυδρειο για να ζευγαρωσουν ουτε που να το σκευτεσαι θα γινει χαμος εκει μεσα!!

χαχαχα οχι δεν ειμαι τοσο απειρος =)

2 διαφορετικα ζευγαρια σε 2 διαφορετικα ενυδρεια

χαχαχα οχι δεν ειμαι τοσο απειρος =)

2 διαφορετικα ζευγαρια σε 2 διαφορετικα ενυδρεια

Κατά την γνώμη μου καν'τες μια μια.

Γιατί αν βάλεις μπρος 2 αναπαραγωγές θα χάσεις τον μπούσουλα.

Κατά την γνώμη μου καν'τες μια μια.

Γιατί αν βάλεις μπρος 2 αναπαραγωγές θα χάσεις τον μπούσουλα.

χασιμο χρωνου αρχιζουν και σχολεια χαχα

αφου υπαρχει χωρος θα προσπαθισω =)

χασιμο χρωνου αρχιζουν και σχολεια χαχα

αφου υπαρχει χωρος θα προσπαθισω =)

Εσύ ξέρεις καλύτερα!!

Καλή επιτυχία!!

Εσύ ξέρεις καλύτερα!!

Καλή επιτυχία!!

Σ'ευχαριστω να'σαι καλα =) και ευχαριστω για τις πληροφοριες =)

Σ'ευχαριστω να'σαι καλα =) και ευχαριστω για τις πληροφοριες =)

Δεν κάνει τίποτα.

Χαρά μου!! :hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...