Δίας 5 Σεπτεμβρίου 2011 #26 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 ναι εγω αλλο ρωταω ομως Καλως........εφ'οσον δε σε ενδιαφερει το σοβαροτερο ολων. Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theocimba 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #27 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 ξερω οτι ηθελες να βοηθησεις ,εξαλλου τι συντονιστης εισαι...απλως χθες που ανακαλυψα τ μικρο πιεστηκα αρκετα γι αυτο κ ζητουσα μια πιο αμεση απαντηση ενω εσυ προσπαθουσες ν βρεις τ ριζα του προβληματος ρωτωντας μ τις συνθηκες του ενυδρειου..συγνωμη για την επιπολαιοτητα μου κ ευχαριστω για το ενδιαφερον.. οσον αφορα τα μεγεθος του ενυδρειου κ την επιλογη του συγκεκριμενου ειδους θεωρω οτι ειμαι ενας απο τους πολλους χομπιστες που δν ενημερωνονται σωστα πριν αγορασουν ενα ψαρι ή που πιστευουν οτι αυτο που θα διαλεξουν θα επιβιωσει στο ενυδρειο τους, εαν ειναι γ αυτους σχετικα μεγαλο,μη γνωριζοντας απαραιτητα τ καταλληλα λιτρα για ενα ψαρι.εξαλλου η μονη σχετικα εμπειρια που ειχα μ κιχλιδα ειναι αυτη των κριμπενσις,που εκαναν για τ λιτρα μου αλλα ειχα αλλο προβλημα μ αυτα.επομενως εκρινα πως ενα ζευγαρι labidochromis caeruleus θα αρκουσε ενω ο αρσενικος χρειαζοταν παραπανω θυληκιες.ενυδρειο θ ηθελα ν παρω μεγαλυτερο,δν μπορω ομως.θα μπορουσα ν βαλω μεσα καποια αλλη ενδιαφερουσα κ οικονομικη κιχλιδα ή παλι εχουμε τ προβλημα με τν ανεπαρκεια ογκου-χωρου-κρυψωνων? .συγνωμη κ παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Σεπτεμβρίου 2011 #28 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη.Απεναντιας ετσι οπως εγραψα,ισως φαινεται πως σε επιασα απ'τη μουρη. Δυστυχως τα ψαρια αυτα οπως σου ειπε και καποιος φιλος πριν θελουν χωρο και πολυ πετρα.Το συγκεκριμενο ενυδρειο σαν ογκος και σαν διαστασεις,δεν προσφερεται. Απο Ταγκανικα εχεις περισσοτερες επιλογες.Ριξε μια ματια εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος