Denise 4 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 'Εχω μία υποψία οτι ο μονομάχος μου είναι άρρωστος και ότι έχει fin rot αν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να με βοηθήσει παρακαλώ. Σήμερα παρατήρησα ότι στο σημείο πάνω απο τον κορμό του που αρχίζει η ουρά του αντί για μπλέ χρώμα είναι σαν ξεφτισμένο - ξεθωριασμένο το χρώμα ,σα να εχει ξεβάψει.... δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Είναι ζωηρός πάντως και έχει όρεξη , τρώει. Τον ταϊζω 2 αποξηραμένα σκουλικάκια ή 2 -3 νιφάδες το πολύ και 1 μέρα την εβδομάδα τον αφήνω νυστικό. Το νερό το αλλάζω σχεδόν κάθε 10 μέρες , αφαιρώ δηλαδή το 1/3 απο το 30λιτρο ενυδρείο μου. Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Είναι φυσιολογικό να είναι η ουρά του έτσι και απλά ανησυχώ χωρίς λόγο? Αν πάλι υπάρχει όντως πρόβλημα μπορείτε να με συμβουλέψετε τι να κάνω? Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φωτογραφίες για να μου πείτε την γνώμη σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άνοιξε ένα νέο θέμα στις "Ασθένειες γλυκού νερού" , χρησιμοποιώντας τη "Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denise 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ .Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το λάθος μου. : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος