Nadiaal 4 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις εχθες πηρα τον μονομαχο μου...μεχρι στιγμης παρατηρω την συμπεριφορα του αλλα σκεφτομαι:δυο μονομαχινες θα εμπαιναν στο 60λιτρο χωρις να χρειαστει να τις βγαλω;Λετε να σφαχτουν και ας ειναι λιγο πιο μεγαλο απο οτι τους διατιθεται συνηθως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εννοείς μαζί με τον μονομάχο καλύτερα μην το επιχειρήσεις εκτός και αν έχει εύκαιρο ενυδρείο να τις βάλεις άμα τύχει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις εχθες πηρα τον μονομαχο μου...μεχρι στιγμης παρατηρω την συμπεριφορα του αλλα σκεφτομαι:δυο μονομαχινες θα εμπαιναν στο 60λιτρο χωρις να χρειαστει να τις βγαλω;Λετε να σφαχτουν και ας ειναι λιγο πιο μεγαλο απο οτι τους διατιθεται συνηθως; Εγω πιστευω να μην βαλεις 2 θηλυκιες με εναν αρσενικο γιατι υπαρχει μεγαλη πηθανοτιτα να στον μαδισουν =) Για τον λογο οτι, ο Αρσενικος ως γνωστον εχει μεγαλη ουρα και του ειναι δυσκολο να κολυμπησει ανετα, ενω οι θηλυκιες εχουν μικρη και μπορουν να ελυχθουν πιο ευκωλα και υπαρχει πηθανοτιτα να τον παρουν στο κυνηγι =) Δεν θα το προτεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μολις εχθες πηρα τον μονομαχο μου...μεχρι στιγμης παρατηρω την συμπεριφορα του αλλα σκεφτομαι:δυο μονομαχινες θα εμπαιναν στο 60λιτρο χωρις να χρειαστει να τις βγαλω;Λετε να σφαχτουν και ας ειναι λιγο πιο μεγαλο απο οτι τους διατιθεται συνηθως; Εγω πιστευω να μην βαλεις 2 θηλυκιες με εναν αρσενικο γιατι υπαρχει μεγαλη πηθανοτιτα να στον μαδισουν =) Για τον λογο οτι, ο Αρσενικος ως γνωστον εχει μεγαλη ουρα και του ειναι δυσκολο να κολυμπησει ανετα, ενω οι θηλυκιες εχουν μικρη και μπορουν να ελυχθουν πιο ευκωλα και υπαρχει πηθανοτιτα να τον παρουν στο κυνηγι =) Δεν θα το προτεινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 4 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Eρωτηση στους ποιο εμπειρους :Αν υπηρχαν αρκετες κρυψωνες δεν θα μπορουσε να πραγματοπιηθη το παραπανω σχεδειο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 4 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω το εχω κανει αυτο και ασασ φενεται παραξενω και σε 30 λυτρα ενυδρειο μεχρι τωρα ειναι 1 εβδομαδα μαζι και ουτε μια δαγκονια να μου πειτε ειναι μια εβδομαδα μαζι και δεν ξερουμε ακομα αυτο θα φανει σε κανα 2 μηνεσ δεν ξερω κανε οτι θεσ αλλα εγω θα σου ελεγα να μην το κανεισ γιατι δεν ξερεισ σε τι ψαρια θα τυχεισ μπορει να τα παρεισ και μεσα σε μια μερα να μην υπαρχει θηλυκια ή αρσενικοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 4 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Eρωτηση στους ποιο εμπειρους :Αν υπηρχαν αρκετες κρυψωνες δεν θα μπορουσε να πραγματοπιηθη το παραπανω σχεδειο; ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλεις ψάρια που να φοβούνται και να κρύβονται ή να είναι χαρούμενα και να τα βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 4 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλεις ψάρια που να φοβούνται και να κρύβονται ή να είναι χαρούμενα και να τα βλέπεις; Συμφωνω με Φωτη, Θα στρεσσαριζωνται αν ειναι συνεχεια στην ''τσιτα'' για να κρυφτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadiaal 5 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον θα περιοριστω σε κανενα σαλιγκαρακι...ο "σπαροου" μου κολυμπαει συνεχως δεν φοβαται και αν και δευτερη μερα αμεσως ανεβηκε για τροφη οταν του την εριξα...μπορει τα λιτρα να ειναι αρκετουτσικα αλλα νομιζω ειναι ευχαριστημενος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος