thessboy 4 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Να κάνω μια ερώτηση τα γκάπυ με τους ξυφοφορους ταιριάζουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ταιριάζουν.Μερικές φορές οι ξιφοφόροι γίνονται ελαφρώς επιθετικοί με τα guppy αλλά παραμένουν μόνο στο κυνηγητό.Δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι σε πόσα λίτρα θα μπουν και πόσα χαρέμια από κάθε είδος (1 αρσενικό + 3 θηλυκά), γιατί αναπαράγονται με τρελούς ρυθμούς.Ψηλά φυτά και φυτά επιφανείας όπως το κερατόφυλλο για να σου ζήσουν οι γέννες.Καλή αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Διάβασε και μερικές πληροφορίες εδώ: http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1041 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1045 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 εχω γυρω στα 40 γκάπυ και απο ξυφοφορους εχω 2 θυληκα και ενα αρσενικο και η μια θυληκια μ ειναι εγκυος και περιπου 3 με 4 γκαπινες ειναι εγκυος και αυτες υπαρχει κανενα προβλημα στο να φανε τα μικρα οι ξιφοφοροι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι εκτός αν έχεις αρκετά φυτά όπως σου έγραψα παραπάνω.Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thessboy 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 einai 80 litra... alla exw kai ena allo pio mikro giro sta 30 litra alla mporo otan genithoun na ta valw sto mikro etsi kanw panta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 4 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε δεν έχεις πρόβλημα,αρκεί η μεταφορά τους να γίνει σωστά και το νερό να είναι ίδιο με του κυρίως ενυδρείου. Υ.Γ. Ξεχνιέσαι με τα greeklish... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 7 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2011 εχω γυρω στα 40 γκάπυ και απο ξυφοφορους εχω 2 θυληκα και ενα αρσενικο και η μια θυληκια μ ειναι εγκυος και περιπου 3 με 4 γκαπινες ειναι εγκυος και αυτες υπαρχει κανενα προβλημα στο να φανε τα μικρα οι ξιφοφοροι??? σε ποσα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος