elaspre 4 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 απο βδομαδα θα βαλω αραγωνιτη και εχω μπερδευτει με το θεμα τις κοκκομετριας που θα εχει! σκεφτομαι για 1mm-2mm μονο για την περιπτωση να μην υπαρχει θολουρα απο ανασηκωση του! εχω ροη 4000l/h και περιμενω αλλους 2 κυκλοφοριτες με συνολο ακομα 8000l/h(θεωριτικα γιατι θα ειναι κινεζικοι και απο τους προηγουμενους 2 δεν εχω και τρελη αποδοση) αρα συνολο 12000(λεμε τωρα! εχω το ferplast dubai 100! τι λετε,αξιζει για πιο κατω σε mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι όσο πιο μικρή κοκκομετρία τόσο το καλύτερο για στρώμα ένα DSB. Αν δεν θέλεις όμως DSB και δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις sand sifters (ψάρια-ασπόνδυλα) είναι θέμα γούστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaspre 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα ότι όσο πιο μικρή κοκκομετρία τόσο το καλύτερο για στρώμα ένα DSB. Αν δεν θέλεις όμως DSB και δεν σε ενδιαφέρει να βάλεις sand sifters (ψάρια-ασπόνδυλα) είναι θέμα γούστου. οπωσδηποτε θα μπουν και ψαρια και ασπονδυλα(ειναι πολυ γενικο το ξερω,για το ειδος τους) απλα δεν ξερω αν αυτα θα "παιζουν" με τον αραγωνιτη και σε συνδιασμο με τους κυκλοφοριτες γινει καμια μονιμη θαλασσοθυελλα! οσο για DSB δεν ξερω τι θα παιξει απλα το παχος του στρωματος θα το φτασω μεχρι τα 5cm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 4 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ είμαι της άποψεις πως όσο μικρότερη κοκκομετρία τόσο καλύτερο. Είναι και πιο εύκολο στο καθάρισμα απλά θέλει προσοχή γιατί με τον καιρό μπορεί να γίνει επικίνδυνο (πετρώνει και εγκλωβίζει αέριο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 οπωσδηποτε θα μπουν και ψαρια και ασπονδυλα(ειναι πολυ γενικο το ξερω,για το ειδος τους) απλα δεν ξερω αν αυτα θα "παιζουν" με τον αραγωνιτη και σε συνδιασμο με τους κυκλοφοριτες γινει καμια μονιμη θαλασσοθυελλα! οσο για DSB δεν ξερω τι θα παιξει απλα το παχος του στρωματος θα το φτασω μεχρι τα 5cm! Στα 8-13 δημιουργείτε DSB από εκεί και κάτω δεν θα υπάρξει. Άρα μπορείς να παίξεις και με λιγότερα εκατοστά ή καθόλου όπως στο εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaspre 4 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 Στα 8-13 δημιουργείτε DSB από εκεί και κάτω δεν θα υπάρξει. Άρα μπορείς να παίξεις και με λιγότερα εκατοστά ή καθόλου όπως στο εξωτερικό για καθολου δεν νομιζω,δεν θελω καμια γρατσουνια,ουτε στον πατο θα ακολουθησω το κλασικο ελληνικο που βλεπω! για κατω απο 1mm αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 4 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 για κατω απο 1mm αξιζει? Γιατι οχι; Εμενα μου αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 4 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2011 0,5mm-1mm για μένα η καλύτερη κοκκομετρία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος