Jump to content

Καλημερα στην ομορφη παρεα

pldi

Recommended Posts

Καλημερα σασ.

Μετα απο 1 μηνα μελοσ στην ομορφη παρεα με τα ενυδρεια και διαβαζοντασ αρκετα αρθρα,αποφασισα να γραψω λιγα πραγματα για το ενυδρειο που εχω και με τι ιχθυοφορτιση ωστε να μου δωσετε φωτα σασ οι πιο γνωστεσ και να μπω σιγα σιγα στην παρεα.

Τον μαιο εκανα σε ενα πελατη μου την φορολογικη του δηλωση στο σπιτι του και ειδα οτι ειχε ζτο σαλονι του ενα 60 λιτρο ενυδρειο καινουργιο χωρισ να το χρησιμοποιει,λογο χρονου.στο τελοσ οταν του ειπα για το ποσο τισ αμοιβησ μου για την δηλωση,του εκανα προταση εαν το θελει και αυτοσ να το καλυψουμε περνωντασ το ενυδρειο.

Η χαρα μου δεν μπορουσε να περιγραφη.την ιδια περιοδο μια φιλη προσπαθουσε να ξεφορτωθει ενα 40 λιτρα ενυδρειο με 5 χρυσοψαρα ,1 σκαλαρι και 1 γλυφτη.στην πορεια εμαθα οτι τα χρυσοψαρα ηταν ασχετα με τα αλλα δυο.τελικα 1 μηνα που τακρατησα ολα μαζι στο νεο ενυδρειο,μια χαρα ειχαν συνηθηση. Στην πορεια εδωσα τα χρυσοψαρα προσ υοθεσια και κρατησα τα δυο με αγορα 1 ακομα σκαλαρι και ενωσ σιλβερ σαρκ.

Μετα απο δυο ημερεσ μαλον απο την ζεστη η το ινκ ηρθε η καταστροφη.απεβιωσαν ολα και εμεινε μονο ο γλυφτησ. Εκει ηταν που γραφτηκα στο φορουμ και αρχισα το διαβασμα.

Με την προτρωπη του πετ σοπ οτι ειναι ανθεκτικα ψαρια και με λιγο ρισκο δικο μου για την τελικη επιλογη ψαριων,πηρα 5 τιγρακια 1 ακτινογραφια και 1 μονομαχο.μετα απο 2 μηνεσ ομορφησ συμβιωσησ μεταξυ τουσ χωρισ προβληματα τα 60 πλεον λιτρα μου φαινοντουσαν λιγα,εχοντασ κιολασ μια εσοχη στο σαλονι ανεκμεταλευτη 1,30 χ 60 και στο 1,30 υψοσ ενα κορυφαιο ,φινιστρινι,το μεροσ φωναζε για κατι πιο μεγαλο.

Ψαχνοντασ στισ αγγελιεσ ,πηγα και βρηκα 1 ενυδρειο juwel rio 240 με το επιπλο του αγορασμενο το 10 και ολα τα αξεσουαρ του καθωσ και σκουπα βυθου ηλεκτρικη σε τιμη τρελααααααααα.

Αφου εκανα οτι περιγραφετε για την προετοιμασια του ενυδρειου

μετα απο 2 εβδομαδεσ εριξα τα ψαρια απο το ενα ενυδρειο στο αλλο. Ολα καλα .οι μετρησεισ με τα στικ δειχνουν.

Μεσα Αυγουστου και αφου πηγαιναν ολα εκανα επιλογη κυχλιδων αμερικησ που ενω ειπα στο πετ σοπ τι εχω και με προετρεψε να τα χαρισω αλλου γιατι θα εχω θεματα,εγω ισκαρα και δν ταεδωσα και σημερα ειναι τα παρακατω.

1 γλυφτησ,1 γατοψαρο,5 τιγρακια,1 ακτινογραφια,1 μονμαχοσ, 1 γαιοφαγοσ.1severum και 1παπαγαλοψαρο.Τα παρακολουθω 2 εβδομαδεσ και ολα ειναι πολυ κοινωνικα μεταξυ τουσ.

Νομιζω οτι εγραψα πολυ για το καλοσωρισμα και μπορει να σασ κουρασα.

Καθε σχολιο,παρατηρηση,βοηθεια, η οτιδηποτε αλλο δεκτο

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημητρησ

Καλώς όρισες Δημήτρη στο Aquazone! :welcome:

Από τα λεγόμενά σου φαίνεται ότι το μικρόβιο των ενυδρείων έχει μπει για τα καλά μέσα σου. :thumbup: Το Rio 240 είναι φοβερή επιλογή.

Έχω κάποιες ερωτήσεις να σου κάνω και κάποιες προτάσεις να σου δώσω, όμως επειδή αυτή εδώ η κατηγορία είναι για καλωσόρισμα και μια σύντομη παρουσίαση του νέου μέλους, προτείνω να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα στο Γενικά περί γλυκού νερού, προκειμένου να συζητήσουμε εκεί οτιδήποτε σε απασχολεί και να ακούσεις γνώμες από τα μέλη του forum.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι. :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - psarouklas

καλως ηρθες!

Καλώς ήρθες στην ενυδρειακή μας παρέα! Σε βλέπω πολύ ορεξάτο και χαίρομαι για αυτό ! :thumbup:

Καλή συνέχεια :thumbup:

Καλος ηρθες φιλε μου.

Θα περιμενουμε νεο θεμα για να σου δοσουμε τις συμβουλες μας.

Καλη διαμονη!!!

καλώς ήρθες και καλό διάβασμα σιγουρα θα μάθεις ότι χριαζεσαι εδω μέσα στην κοινοτητα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...