nkarvounis 7 Οκτωβρίου 2005 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια πολλά Vassilis !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 7 Οκτωβρίου 2005 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια Πολλά και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 8 Οκτωβρίου 2005 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2005 Βασιλη μου γιορταζεις? Χρόνια Πολλά, χαρουμενα και ευτυχισμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 8 Οκτωβρίου 2005 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2005 Βασίλη χρόνια σου πολλά ότι επιθυμείς, με υγεία και αγάπη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 8 Οκτωβρίου 2005 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2005 χρονια πολλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassilis 18 Οκτωβρίου 2005 #6 Share 18 Οκτωβρίου 2005 παιδια να ειστε καλα!!!τωρα ειδα οτι γινεται αυτο!δεν ηξερα οτι το forum κοιταει ημερομηνιες κ ενημερωνει!!!! σας ευχαριστω παρα πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 18 Οκτωβρίου 2005 #7 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια πολλά και από εμένα Βασίλη. Πάντα με υγεία σε εσένα, την οικογένεια σου και στα ενυδρεία σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 18 Οκτωβρίου 2005 #8 Share 18 Οκτωβρίου 2005 Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος