andromahi tsav. 2 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Στην γυάλα που έχω τον Βαγγελάκη μου (έτσι τον ονόμασα τον μονομάχο) εμφανίστηκαν στην επιφάνεια πολλές φουσκαλίτσες..Λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα?Το πρωι του έκανα αλλαγή νερου και το βράδυ εμφανίστηκαν οι φυσαλίδες..Να ανησυχήσω?? Τον έχω εδώ και τρεις μέρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 2 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές οι φυσαλίδες είναι η φωλιά που κάνει ο αρσενικός για να τοποθετήσει τα αυγά μετά την γονιμοποίηση Πόσα λίτρα είναι η γυάλα σου? Έχεις φίλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω φίλτρο..Τον έχω προς το παρόν σε μία γυάλα 2 λίτρων (ορθογώνια).Είναι μόνος του δεν έχει θηλυκό μαζί..Πώς θα κάνει γονιμοποίηση? Ή μήπως το κάνουν όλα τα αρσενικά από ένστικτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoba 3 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω φίλτρο..Τον έχω προς το παρόν σε μία γυάλα 2 λίτρων (ορθογώνια).Είναι μόνος του δεν έχει θηλυκό μαζί..Πώς θα κάνει γονιμοποίηση? Ή μήπως το κάνουν όλα τα αρσενικά από ένστικτο? Οχι χρειαζετε και θυληκο για να γινει η διαδικασια γονιμοποιησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 3 Σεπτεμβρίου 2011 #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ή μήπως το κάνουν όλα τα αρσενικά από ένστικτο? Αν εννοείς τη φωλιά, την κάνει από ένστκτο. Σε αυτό συμβάλλουν βέβαια και κάποιες συνθήκες, όπως η άνοδος της θερμοκρασίας, η καλή διατροφή κα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Διάβασε χρήσιμες πληροφορίες για το ψάρι σου εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323429 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος