GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια, Σημερα αγορασα απο ενα πετ σοπ εναν ''Γλυφτη'' δεν ξερω καν τι ρατσα ειναι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτους, ειναι μαυρος με κατι ασπρες βουλες.. ( Η Ετσι ηταν οταν τον αγορασα ) θα κααλαβετε τι ενοω, Τον αγορασα απο εκει και ηταν μαυρος.... μολις τον εβαλα στο 54 λιτρα ενυδρειο μου ασπρισε και εχει κολησει σε μια γωνια η οποια δεν εχει αλγη ( σε αλλα μερη του ενυδρειου εχει) Τι τρεχει παιδια με τον φιλαρακο μας? γιατι εχει ασπρησει? γιατι δεν παει εκει που υπαρχει η αλγη? μηπως τον πειραζει η ροη του φιλτρου μου??? σας παρακαλω πειτε μου εαν ξερετε =) Στο ενυδρειο εχω 2-3 ζωντανα φυτα και 3 γκαπυ επισης ενα δυνατο φιλτρο για καλο καθαρισμο.... 500 περιπου λτ ανα ωρα, ψιλο χαλικι και χαμηλης ποιοτητας αλγη (καφε-πρασινο χρωμα) ( Δεν θα πεινασει γιατι εχω παρει και κατι χαπακια για ''γλυφτες'' που πανε και τα γλυφουνε =Ρ) Λοιπον απ'οτι ειδα στις πληροφοριες ειναι ενας Πλεκόστομος-Πλέκο Αλλα δεν ειμαι σιγουρος επειδη εμενα ειναι 4-6 Εκατοστα ενω στο αρθρο Προφιλ και αρθρογραφιες γατοψαρων λεει οτι ειναι 30-40 εκατοστα =Ο αλλα ειναι ιδιος... Τελος παντων, αν ξερει κανεις τι γινετε με το προβλημα μου ας απαντησει σας παρακαλω =) Ευχαριστω παρα πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Γεια σας παιδια, Σημερα αγορασα απο ενα πετ σοπ εναν ''Γλυφτη'' δεν ξερω καν τι ρατσα ειναι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτους, ειναι μαυρος με κατι ασπρες βουλες.. ( Η Ετσι ηταν οταν τον αγορασα ) θα κααλαβετε τι ενοω, Τον αγορασα απο εκει και ηταν μαυρος.... μολις τον εβαλα στο 54 λιτρα ενυδρειο μου ασπρισε και εχει κολησει σε μια γωνια η οποια δεν εχει αλγη ( σε αλλα μερη του ενυδρειου εχει) Τι τρεχει παιδια με τον φιλαρακο μας? γιατι εχει ασπρησει? γιατι δεν παει εκει που υπαρχει η αλγη? μηπως τον πειραζει η ροη του φιλτρου μου??? σας παρακαλω πειτε μου εαν ξερετε =) Στο ενυδρειο εχω 2-3 ζωντανα φυτα και 3 γκαπυ επισης ενα δυνατο φιλτρο για καλο καθαρισμο.... 500 περιπου λτ ανα ωρα, ψιλο χαλικι και χαμηλης ποιοτητας αλγη (καφε-πρασινο χρωμα) ( Δεν θα πεινασει γιατι εχω παρει και κατι χαπακια για ''γλυφτες'' που πανε και τα γλυφουνε =Ρ) Λοιπον απ'οτι ειδα στις πληροφοριες ειναι ενας Πλεκόστομος-Πλέκο Αλλα δεν ειμαι σιγουρος επειδη εμενα ειναι 4-6 Εκατοστα ενω στο αρθρο Προφιλ και αρθρογραφιες γατοψαρων λεει οτι ειναι 30-40 εκατοστα =Ο αλλα ειναι ιδιος... Τελος παντων, αν ξερει κανεις τι γινετε με το προβλημα μου ας απαντησει σας παρακαλω =) Ευχαριστω παρα πολυ. Φιλε μου καταρχην δεν υπαρχουν γλυφτες αλλα αλγοφαγα ψαρια.Το οτι εχεις αλγη δεν σημαινει οτι πρεπει να βαλεις καποιο ψαρι για να την φαει,μπορεις να την καθαρισεις με το χερι σου και να βρεις και τι φταει για να το διορθωσεις και να μην ξαναεχεις ποτε αλγη.Επεισης να σου πω οτι δεν τρωνε ολα τα αλγοφαγα ψαρια ολες τις αλγες.Εκανες σωστη προσαρμογη στο ψαρι σου?Βαλε μια φωτο να δουμε γιατι ετσι δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.Αν ειναι πλεκο τοτε ειναι ακαταλληλος για το ενυδρειο σου,γινετε τερας Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2011 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά.Πρώτα διαβάζουμε και μετά αγοράζουμε! Ως ποιο είδος τον αγόρασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά.Πρώτα διαβάζουμε και μετά αγοράζουμε! Ως ποιο είδος τον αγόρασες; Δεν ζητησα κανενα ειδος απλα ειδα εκει στο πετ σοπ να εχει ενα ενυδρειο με αλγη και γεματο απ'αυτα να την τρωνε και πηρα εναν γιατι εχω κ'εγω λιγη αλγη και γιατι γενικα μ'αρεσουν σαν ψαρια και ας μην ξερω πολλα για αυτους, Εχω ορεξη να μαθω για αυτους και θα ηθελα να μαθω 2-3 πραγματα... Δεν ζηταω να γινω κανενας ''Ειδικος'' και ουτε θελω εμενα το χομπυ μου ειναι οι μονομαχοι Πιστευω πως ο Αλγοφαγος μου ειναι καλα τωρα εχει παρει λιγο το μαυρο χρωμα του =) Απλα με προβληματιζει και αυτο που ειπε ο φιλος μας παραπανω.... Πως θα μαθω τι ρατσα ειναι? γιατι αν ειναι κανενας πλεκο και μου γινει κανενα τερας δεν θα ξερω τι να κανω μετα =/ Φιλικα, Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε μου καταρχην δεν υπαρχουν γλυφτες αλλα αλγοφαγα ψαρια.Το οτι εχεις αλγη δεν σημαινει οτι πρεπει να βαλεις καποιο ψαρι για να την φαει,μπορεις να την καθαρισεις με το χερι σου και να βρεις και τι φταει για να το διορθωσεις και να μην ξαναεχεις ποτε αλγη.Επεισης να σου πω οτι δεν τρωνε ολα τα αλγοφαγα ψαρια ολες τις αλγες.Εκανες σωστη προσαρμογη στο ψαρι σου?Βαλε μια φωτο να δουμε γιατι ετσι δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε.Αν ειναι πλεκο τοτε ειναι ακαταλληλος για το ενυδρειο σου,γινετε τερας Ωραια, Δεν λεω καλες οι συμβουλες αλλα καμια λυση? Συμβουλες διαβασα στα περι των αλγοφαγων ψαριων και πιστευω ολα ειναι οκ, απλα χρειαζομαι μια λυση τωρα, Ο Αλγοφαγος μου φιλος καθετε συνεχεια σε μια γωνια κολημενος στο τζαμι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 να'τος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μην περιμένεις διαφορετική συμπεριφορά.Δε μετακινούνται πολύ και κατά τη διάρκεια της ημέρας συνήθως κρύβονται.Φρόντισε να πάρεις ταμπλέτες βυθού για να τρέφεται και μια δυο φορές την εβδομάδα να καρφώνεις στο βυθό μια φέτα αγγουράκι όταν κλείνουν τα φώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μην περιμένεις διαφορετική συμπεριφορά.Δε μετακινούνται πολύ και κατά τη διάρκεια της ημέρας συνήθως κρύβονται.Φρόντισε να πάρεις ταμπλέτες βυθού για να τρέφεται και μια δυο φορές την εβδομάδα να καρφώνεις στο βυθό μια φέτα αγγουράκι όταν κλείνουν τα φώτα. Εχω και Γκαπι μεσα δεν θα εχουν προβλημα με το αγκουρακι? Εχω κατι χαπακια δεν ξερω αν ειναι αυτες οι ταμπλετες που λες, ειναι αυτο εδω το κουτακι http://www.google.gr/imgres?q=Dajana+wafer...3q1a&zoom=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η τροφή εντάξει είναι.Τα Guppy δεν έχουν πρόβλημα,θα το τιμήσουν κι αυτά και καλό τους κάνει.Όχι συνέχεια ομως.Ποικιλία θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Η τροφή εντάξει είναι.Τα Guppy δεν έχουν πρόβλημα,θα το τιμήσουν κι αυτά και καλό τους κάνει.Όχι συνέχεια ομως.Ποικιλία θέλουν. Οκ εγινε φιλε φωτη, Τωρα για την ρατσα του Αλγοφαγου μου, τι ρατσα πιστευεις οτι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Να και αλλη φωτο μπας και μπορεσετε να μου πειτε την ρατσα για να κανω τα κουμαντα μου =Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) δεσ αυτο το site και δεσ με πιο μιαζει το ψαρι σου γιατι εγω δεν καταλαβαινω στην φωτογραφια αμα ειναι αυτοσ που νομιζω γινετε 40cm δεσ και πεσ μασ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2011 - georgeguppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 δεσ αυτο το site και δεσ με πιο μιαζει το ψαρι σου γιατι εγω δεν καταλαβαινω στην φωτογραφια αμα ειναι αυτοσ που νομιζω γινετε 40cm δεσ και πεσ μασ http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm Μου φενεται σαν ενας Pterygoplichthys αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #14 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 μιαζει σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #15 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ. Γενικά τα pleco είναι δύσκολα στην αναγνώριση.Πρέπει να είναι επαγγελματική σχεδόν φωτογραφία για να συγκριθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #16 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.google.gr/imgres?q=Pterygoplich...1t:429,r:4,s:25 Καπως ετσι ειναι αλλα πιο μικρος φυσικα =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.google.gr/imgres?q=Pterygoplich...1t:429,r:4,s:25 Καπως ετσι ειναι αλλα πιο μικρος φυσικα =) πιστευω να ειδεσ οτι φτανει 42cm και οτι θελει 1,50 μετρα ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 πιστευω να ειδεσ οτι φτανει 42cm και οτι θελει 1,50 μετρα ενυδρειο ναι κατι ειδα Ο.Ο αλλα ο πετσοπας ειπε οτι δεν θελουν και πολυ χωρο ο.ο χμμ τι να κανω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #19 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 ναι κατι ειδα Ο.Ο αλλα ο πετσοπας ειπε οτι δεν θελουν και πολυ χωρο ο.ο χμμ τι να κανω τωρα? δεν ξερω αμα εχεισ κανα φιλο που τον θελει με μεγαλο ενυδρειο δωστον αλλιωσ δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #20 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω αμα εχεισ κανα φιλο που τον θελει με μεγαλο ενυδρειο δωστον αλλιωσ δεν ξερω Εμ δεν εχω, =/ αλλα πιστευω δεν ειναι πλεκο γιατι οι πλεκο απ'οτι ειδα εχουν σκουρο χρωμα, λοιπον οταν τον πηρα στο πετ σοπ ηταν μαυρος αλλα για καποιον λογο τωρα εχει γινει καπως διαφανες- γκρυ κατι τετοιο... χμμμ αν δω να μεγαλωνει πολυ θα τον δοσω αλλα εχει κρυφτει πισω απ'το φιλτρο και δεν βγαινει καθολου... συνεχεια εκει... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 3 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εμ δεν εχω, =/ αλλα πιστευω δεν ειναι πλεκο γιατι οι πλεκο απ'οτι ειδα εχουν σκουρο χρωμα, λοιπον οταν τον πηρα στο πετ σοπ ηταν μαυρος αλλα για καποιον λογο τωρα εχει γινει καπως διαφανες- γκρυ κατι τετοιο... χμμμ αν δω να μεγαλωνει πολυ θα τον δοσω αλλα εχει κρυφτει πισω απ'το φιλτρο και δεν βγαινει καθολου... συνεχεια εκει... =/ [/q και εμενα στην αρχη το ιδιο εκανε αλλα εγω εχω παρει εναν πουφτανει μεχρι 15cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #22 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ. Γενικά τα pleco είναι δύσκολα στην αναγνώριση.Πρέπει να είναι επαγγελματική σχεδόν φωτογραφία για να συγκριθεί. ναι τα διαβασα αυτα, εμενα ειναι καπως πιο ανοιχτοχρωμος.... σημερα ανεβεικε πανω στην ανουμπια και τρωει λιγη αλγη που ειχε πανω, τον κοιταξα και δεν εχει καμια σχεση με οπως ηταν στο πετ σοπ... το ειπα και χθες αυτο, ηταν μαυρος εκει τωρα τν βλεπω ειναι καπως πιο ανοιχτοχρωμος - διαφανες κτλπ =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 3 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 Τα μουστάκια μην τα υπολογίζεις αν είναι θηλυκό ή ανήλικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #24 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 Τα μουστάκια μην τα υπολογίζεις αν είναι θηλυκό ή ανήλικο. ναι μοιαζει και με αυτο καπως αλλα οπως ειπες για τα μουστακια δεν εχει εμενα, λες να παω στο πετ σοπ και να ρωτησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323421 Τα μουστάκια μην τα υπολογίζεις αν είναι θηλυκό ή ανήλικο. ναι μοιαζει και με αυτο καπως αλλα οπως ειπες για τα μουστακια δεν εχει εμενα, λες να παω στο πετ σοπ και να ρωτησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος