GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια, Ασχολουμε γενικα με τους μονομαχους, λοιπον πηρα σημερα εναν Αρσενικο Crowntail απο ενα πετ σοπ, ( 2 πηρα αλλα με τν ενα απ'τους δυο υπαρχει το προβλημα) ο οποιος μολις μπηκε στο ενυδρειο του πηγε καθησε στον πατο και ανοιγε βραγχια του συνεχεια, ανεβενε πανω να παρει ανασα και μετα κατεβαινε με την ουρα προς τα κατω καθετα, μηπως εχει στρεσαριστει απ'την αλλαγη περιβαλλοντος η τρεχει κατι αλλο στον φιλο μας?? μηπως ξερει κανεις να μου πει?( Μην μου πειτε για μετρησεις κτλπ ολα ειναι καλα με το νερο και σε θεμα Ph,Gh,Kh και σε θερμοκρασια)Ευχαριστω πολυ, Φιλικα. =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια, Ασχολουμε γενικα με τους μονομαχους, λοιπον πηρα σημερα εναν Αρσενικο Crowntail απο ενα πετ σοπ, ( 2 πηρα αλλα με τν ενα απ'τους δυο υπαρχει το προβλημα) ο οποιος μολις μπηκε στο ενυδρειο του πηγε καθησε στον πατο και ανοιγε βραγχια του συνεχεια, ανεβενε πανω να παρει ανασα και μετα κατεβαινε με την ουρα προς τα κατω καθετα, μηπως εχει στρεσαριστει απ'την αλλαγη περιβαλλοντος η τρεχει κατι αλλο στον φιλο μας?? μηπως ξερει κανεις να μου πει? ( Μην μου πειτε για μετρησεις κτλπ ολα ειναι καλα με το νερο και σε θεμα Ph,Gh,Kh και σε θερμοκρασια) Ευχαριστω πολυ, Φιλικα. =) Αναγκαστικα θα σου πω για μετρησεις.Δωσε τιμες γιατι το ολα ειναι καλα δεν λεει κατι.Ειναι στρωμενο το ενυδρειο?ποσο καιρο τρεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αναγκαστικα θα σου πω για μετρησεις.Δωσε τιμες γιατι το ολα ειναι καλα δεν λεει κατι.Ειναι στρωμενο το ενυδρειο?ποσο καιρο τρεχει? δεν εχω κανει ποτε μετρησεις και το ενυδρειο ειναι στρωμενο οπως εχω ηδη πει πιο πάνω και λειτουργει εδω και 6 μήνες με ψαράκια μεσα χωρις κανενα προβλημα...δεν εχω ορεξη να γινω χημικος και να ασχοληθω με μετρησεις και διαφορα τετοια ... και τελος παντων Εκτως απ'τα των μετρησεων υπαρχει τιποτα αλλο που μπορει να το προκαλεσε αυτο? Ευχαριστω =) Φιλικα φυσικα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καμία σχέση το ενυδρείο με αυτό το γεγονός; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66179 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καμία σχέση το ενυδρείο με αυτό το γεγονός; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66179 Οχι φιλε Φωτη καμια σχεση, Εχω ενα Ενυδρειο 110χ25χ25 με χωριστα δωματεια ανα 16 εκατωστα και εκει μεσα εχω τους μονομαχους μου.. Εχω μεσα 5 μονομαχους και ολοι τους ειναι μια χαρα αλλα ο ενας που ανεφερα εχει αυτο το προβλημα... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καμία σχέση το ενυδρείο με αυτό το γεγονός; http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=66179 Οχι φιλε Φωτη καμια σχεση, Εχω ενα Ενυδρειο 110χ25χ25 με χωριστα δωματεια ανα 16 εκατωστα και εκει μεσα εχω τους μονομαχους μου.. Εχω μεσα 5 μονομαχους και ολοι τους ειναι μια χαρα αλλα ο ενας που ανεφερα εχει αυτο το προβλημα... =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερώτηση.Πόσες ώρες μετέφερες τα ψάρια και σε τι θερμοκρασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #8 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μια ερώτηση.Πόσες ώρες μετέφερες τα ψάρια και σε τι θερμοκρασία; Τα μετεφερα απ'το πετ σοπ στο αστικο και απ'το αστικο στο σπιτι αμεσως... Περιπου μιση ωρα και ειχε αρκετη ζεστη... Μαζι με αυτον πηρα και αλλον εναν μονομαχο ο οποιος δεν εχει προβλημα ειναι στο ιδιο ενυδρειο ( σε αλλο δωματειο φυσικα) αλλα ειναι μια χαρα εκεινος... μονο αυτος που σου λεω εχει το προβλημα.... =/ Οπωτε μιση ωρα περιπου και ειχε αρκετη ζεστη εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προσαρμογή έκανες;Το ψάρι στο πετ έδειχνε υγιές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προσαρμογή έκανες;Το ψάρι στο πετ έδειχνε υγιές; Μολις τον ειχε φερει και δεν προλαβε καν να τον βαλει σε ενυδρειο αλλα στο κουτακι που ητανε ειχε μερικες φουσκες πραγμα που απ'οτι ξερω σημαινει οτι ειναι υγιες, οχι προσαρμογη δεν εκανα καλη =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) Να κ ο φιλος μας Έγινε επεξεργασία 2 Σεπτεμβρίου 2011 - GiannisBetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημα το αναλύεις μόνος σου...Ελπίζω να μην τον τάισες κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 2 Σεπτεμβρίου 2011 #13 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 σηκωσε τα χωρισματα και αστον στο τελευταιο δωματιο να μην βλεπει αλλον και μην τον πειραζεις καθολου κι αν μπορεις χωρις φωτα και θα φτιαξει και δες αν στο δωματιο του εχει μεγαλη ροη απο το φιλτρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #14 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 εχει δικα του δυο δωματεια πιστευω ειναι αρκετα, και δεν εχει δυνατη ροη το δωματειο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #15 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημα το αναλύεις μόνος σου...Ελπίζω να μην τον τάισες κιόλας. Του εριξα δυο σκουλικακια και δεν τα εφαγε, θα ειναι ενταξει ο καινουριος μου μονομαχος λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #16 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 εχει δικα του δυο δωματεια πιστευω ειναι αρκετα, και δεν εχει δυνατη ροη το δωματειο του ρε φιλε πωσ φτιαχνεισ τα δωματια δεν εχω καταλαβει μπορεισ να μου εξηγισεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 2 Σεπτεμβρίου 2011 #17 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Άστον να ηρεμήσει και δες αν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια ασθένειας.Το ψάρι είναι στρεσαρισμένο πέρα από τα όρια.Ποτέ δεν ταΐζουμε στρεσαρισμένο ψάρι την πρώτη μέρα της μεταφοράς!Όταν ηρεμήσει ενίσχυσε τον οργανισμό του σιγά σιγά με ποικιλία τροφών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #18 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 ρε φιλε πωσ φτιαχνεισ τα δωματια δεν εχω καταλαβει μπορεισ να μου εξηγισεισ? Το ενυδρειο φτιαχτεικε ετσι ωστε να ζουν μονομαχοι εκει μεσα και δηκιας μου πατεντας δωματεια( Δηκιας μου και ενως φιλου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #19 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Άστον να ηρεμήσει και δες αν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια ασθένειας.Το ψάρι είναι στρεσαρισμένο πέρα από τα όρια.Ποτέ δεν ταΐζουμε στρεσαρισμένο ψάρι την πρώτη μέρα της μεταφοράς!Όταν ηρεμήσει ενίσχυσε τον οργανισμό του σιγά σιγά με ποικιλία τροφών. Δεν το ηξερα αυτο φιλε φωτη, Οκ του εσβησα την λαμπα και τωρα το δωματειο γενικα εχει ελαχιστο φως για να ηρεμισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #20 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Άστον να ηρεμήσει και δες αν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια ασθένειας.Το ψάρι είναι στρεσαρισμένο πέρα από τα όρια.Ποτέ δεν ταΐζουμε στρεσαρισμένο ψάρι την πρώτη μέρα της μεταφοράς!Όταν ηρεμήσει ενίσχυσε τον οργανισμό του σιγά σιγά με ποικιλία τροφών. Δεν το ηξερα αυτο φιλε φωτη, Οκ του εσβησα την λαμπα και τωρα το δωματειο γενικα εχει ελαχιστο φως για να ηρεμισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 2 Σεπτεμβρίου 2011 #21 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το ενυδρειο φτιαχτεικε ετσι ωστε να ζουν μονομαχοι εκει μεσα και δηκιας μου πατεντας δωματεια( Δηκιας μου και ενως φιλου ) [/quot εχεισ καμια φοτο γιατι θελω να κανω το ιδιο θελω να παρω και ιδεεσ γιατι δεν μπορω να βλεπω τουσ μονομαχουσ σε ποτηρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 2 Σεπτεμβρίου 2011 #22 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κακος πηρες ενα ψαρι που μολις ηρθε στο πετ . Μπορει να ειναι αρρωστο κ να παρουσιασει τις επομενες μερες οτιδηποτε (δεν λεω για τον δικο σου γενικα μιλαω). Αν μας αρεσει μπορουμε να πουμε να μας το κρατησει κ να τον παρουμε μετα απο μια βδομαδα. Το ψαρι στρεσαριστικε οπως σου ειπε κ ο Φωτς. Μην τον ταισεις για 2-3 μερες κ φως θα του αναψεις τις επομενες μερες σταδιακα ιΑυριο πες μας πως παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 3 Σεπτεμβρίου 2011 #23 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης να κάνω μια παρατήρηση, στη φώτο είδα κίτρινο χαλικάκι, δεν ξέρω αν από το φλας δείχνει τόσο ανοιχτόχρωμο αλλά αν είναι όντως μπορεί να τον ενοχλεί και αυτό στη συνέχεια. Θέλουν σκουρόχρωμο έδαφος στο ενυδρείο τους γενικά. Καλή τύχη στον μικρούλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 3 Σεπτεμβρίου 2011 #24 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 εχει δικα του δυο δωματεια πιστευω ειναι αρκετα, και δεν εχει δυνατη ροη το δωματειο του δεν πρεπει να βλεπει αλλον ομως για να επανελθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 3 Σεπτεμβρίου 2011 Author #25 Share 3 Σεπτεμβρίου 2011 Κακος πηρες ενα ψαρι που μολις ηρθε στο πετ . Μπορει να ειναι αρρωστο κ να παρουσιασει τις επομενες μερες οτιδηποτε (δεν λεω για τον δικο σου γενικα μιλαω). Αν μας αρεσει μπορουμε να πουμε να μας το κρατησει κ να τον παρουμε μετα απο μια βδομαδα. Το ψαρι στρεσαριστικε οπως σου ειπε κ ο Φωτς. Μην τον ταισεις για 2-3 μερες κ φως θα του αναψεις τις επομενες μερες σταδιακα ιΑυριο πες μας πως παει Εχεις απολυτο δικιο αλλα μου ειχε αρεσει και ουτε το σκεφτηκα =) Εγινε σ'ευχαριστω θα το δοκιμασω =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος