Jump to content

Περι εγκυμοσύνης Guppy

Katherine

Recommended Posts

:welcome::):thumbup: Παιδια ειμαι καινουργια και ξερω πως το γραφω σε λαθος θεμα αλλαδεν ξερω να αλλαζω τις κατηγοριεσ :thumbup: .Αλλο ειναι το θεμα μου πως καταλαβαινεις πωσ η γκαπινα ειναι ετοιμη να γεννησει???

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ :thumbup:

Ευχαριστω.....................

Έγινε επεξεργασία - FotisGt

Το θέμα μετακινήθηκε στη σωστή κατηγορία :thumbup:

Το θέμα μετακινήθηκε στη σωστή κατηγορία :thumbup:

Τελικα εγω πως θα καταλαβω ποτε θα γεννησει???

Τελικα εγω πως θα καταλαβω ποτε θα γεννησει???

θα σπασουν τα νερα ( πλακα κανω ) :thumbup:

Βλεπεις την κοιλια της και ειναι φουσκωμενη αρκετα ?? και να ψιλοφαινονται τα ψαρακια μεσα ?

Ναι καπως βλεπω τα ψαρακια βασικα η κοιλια της ειναι αρκετα μαυρη :thumbup::thumbup:

Ναι καπως βλεπω τα ψαρακια βασικα η κοιλια της ειναι αρκετα μαυρη :thumbup::welcome:

ε τοτε ειναι στις μερες τις :thumbup: αντε με το καλο να σου ρθουν και με ενα πονο :) φροντισε να εχεις τιποτα φυτα στο ενυδρειο σου πχ κερατοφυλλο για να μπορεσουν να κρυφτουν τα μικρα και να μπορεσουν να επιβιωσουν τις πρωτες μερες :thumbup:

χαχαχα...!!!μωλις τωρα μου γεννησε στη γεννηστρα 30 γκαπακια

να ρωτησω να τα βαλω σε μια αλλη γυαλα(λεκανακι η κατι τετοιο)???δεν εχω καθολου αληθινα ΦΥΤΑ! :thumbup::thumbup:

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΑΠΥ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ :thumbup::welcome::):thumbup:

Γιατί να τα βγάλεις από τη γεννήστρα;Αφού αποφάσισες να γεννηθούν εκεί κράτησε τα εκεί μέχρι να μεγαλώσουν ή να προσθέσεις φυτά.Το τάισμα να προσέχεις να γίνεται 3-4 φορές την ημέρα από λίγη τροφή τριμμένη.

Να την τρώνε και να μη μένει στον πάτο της γεννήστρας.Επίσης να υπάρχει κυκλοφορία ώστε να ανανεώνεται το νερό.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry323428

χαχαχα...!!!μωλις τωρα μου γεννησε στη γεννηστρα 30 γκαπακια

να ρωτησω να τα βαλω σε μια αλλη γυαλα(λεκανακι η κατι τετοιο)???δεν εχω καθολου αληθινα ΦΥΤΑ! :thumbup::)

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΑΠΥ ΚΑΙ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΜΟΥ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ :welcome::):thumbup::thumbup:

axaaxaaxa

αφου το ειχα δει στον υπερηχο :hysterical::hysterical::)

Να σου ζησουν . Ασε τη φυση να κανει τα υπολοιπα τωρα , εαν μπορεις να βρεις τροφη σε σκονη για τα μικρα θα ειναι καλα :thumbup:

O τίτλος του θέματος άλλαξε.

axaaxaaxa

αφου το ειχα δει στον υπερηχο :thumbup::welcome::)

Να σου ζησουν . Ασε τη φυση να κανει τα υπολοιπα τωρα , εαν μπορεις να βρεις τροφη σε σκονη για τα μικρα θα ειναι καλα :thumbup:

χαχαχαχα ναι σωστα καναμε και γκαπο- :thumbup::thumbup::hysterical::hysterical: υπερηχο!!!

Φίλε thessboy θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες,

καθώς είναι κανονισμός του Forum.

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...