xristoss 1 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) παιδιά σήμερα πήγα σε ένα πετ για να πάρω φυτά για το καινούργιο 20 λτ γαριδάδικο που έχει φωτισμό ένα φωτιστικό γραφείου με 18 w και 6000 κελβιν και μου πρότεινε να βάλω για χαλί cuba ή marsilea ,θα πιάσουν πώς το βλέπετε ? τώρα για υπόστρωμα θα βάλω το jbl manado Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2011 - xristoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά σήμερα πήγα σε ένα πετ για να πάρω φυτά για το καινούργιο 20 λτ γαριδάδικο που έχει φωτισμό ένα φωτιστικό γραφείου με 18 w και 6000 κελβιν και μου πρότεινε να βάλω για χαλί cuba ή marsilea ,θα πιάσουν πώς το βλέπετε ? τώρα για υπόστρωμα θα βάλω το jbl manado Εχεις co2?Να σου πω φιλε μου,κανε μου μια χαρη,ψαχνω εδω και πολυ καιρο marsilea και δεν βρισκω πουθενα,μπορεις να μου στειλεις ενα πμ να μου πεις που την βρικες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα βάλω diy co2 μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Σεπτεμβρίου 2011 #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα βάλω diy co2 μάλλον Αν βαλεις co2 τοτε εισαι οκ,marsilea ειναι πιο ευκολη απο την cuba Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν βαλεις co2 τοτε εισαι οκ,marsilea ειναι πιο ευκολη απο την cuba ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 2 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 λογικά θα πιάσει αλλά να ξέρεις θέλει προσοχή μην σκιαστεί από άλλα φυτά γιατί θα τα χάσεις χωρίς να το καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος