georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 θελω να αναπαραγω μονομαχουσ αλλα δεν εχω καταλαβει κατι απο τα τοσα site που εχω διαβασει τη θηλυκια την βαζουμε σε ενα διπλανο ενυδρειο για να βλεπονται τα 2 ψαρια για να ετιμασει ο αρσενικοσ την φωλια και να ειναι ετιμη και η θηλυκια η μπορω να την βαλω σε μια γεννηστρα μεσα στο ενυδρειο για μια εβδομαδα μεχρι να ειναι ετιμα τα ψαρια τι να κανω γιατι σημερα το απογευμα θα παω να παρω την θηλυκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 κανεισ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 1) εισαι ετοιμος για αναπαραγωγη? 2) νομιζεις οτι εισαι σε τετοιο σταδιο ωστε να μπορεσεις να αναπαραγεις αυτο το ψαρι? 3) εισαι αρκετα διαβασμενος πανω σ αυτο το ψαρι? 4) εχεις χωρο για τους μονομαχους που θα αναπαραξεις? 5) οταν μεγαλωσουν ποιος ειναι ο σκοπος σου? να τα κρατησεις η να τα δωσεις? 6) δεν ειναι απλη και ευκολη αναπαραγωγη 7) θα τους παρεχεις τις καταλληλες συνθηκες? 8) αυτα τα ερωτηματα και αλλα πολλα θα σου λυθουν με το διαβασμα και με αποριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) 1) εισαι ετοιμος για αναπαραγωγη? 2) νομιζεις οτι εισαι σε τετοιο σταδιο ωστε να μπορεσεις να αναπαραγεις αυτο το ψαρι? 3) εισαι αρκετα διαβασμενος πανω σ αυτο το ψαρι? 4) εχεις χωρο για τους μονομαχους που θα αναπαραξεις? 5) οταν μεγαλωσουν ποιος ειναι ο σκοπος σου? να τα κρατησεις η να τα δωσεις? 6) δεν ειναι απλη και ευκολη αναπαραγωγη 7) θα τους παρεχεις τις καταλληλες συνθηκες? 8) αυτα τα ερωτηματα και αλλα πολλα θα σου λυθουν με το διαβασμα και με αποριες. 1)ναι 2)ναι 3)ναι 4)ναι 5)θα δωθουν σε φιλουσ μονο τα αρσενικα τα θηλυκα θα τα κρατισω εγω Έγινε επεξεργασία 1 Σεπτεμβρίου 2011 - georgeguppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #5 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα μπορεισ να μου δωσεισ μια απαντησει για αυτο που θελω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 αν τα κατεχεις ολα και νομιζεις οτι θα μπορεις να τα φροντησεις τοτε προχωρα και καλη αναπαραγωγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 αν τα κατεχεις ολα και νομιζεις οτι θα μπορεις να τα φροντησεις τοτε προχωρα και καλη αναπαραγωγη [/q ευχαριστω εσυ εχεισ αναπαραγει ποτε μονομαχουσ αμα εχεισ αναπαραγει μπορεισ να μου πεισ λεπτομεριεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 εχω αναπαραγει 1 φορα πετυχημενη και 1 αλλη αποτυχημενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #9 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 εχω αναπαραγει 1 φορα πετυχημενη και 1 αλλη αποτυχημενη μπορεισ να μου πεισ τι εκανεσ στην αρχη που? εβαλεσ την θηλυκια για να βλεπονται τα ψαρια για να ετιμαστουν αυτο ειναι το μονο ερωτημα που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 1 Σεπτεμβρίου 2011 #10 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 μπορεισ να μου πεισ τι εκανεσ στην αρχη που? εβαλεσ την θηλυκια για να βλεπονται τα ψαρια για να ετιμαστουν αυτο ειναι το μονο ερωτημα που εχω θα πας στην κατηγορια ''ενυδρεια μελων'' και θα ψαξεις για το θεμα ''το κρυφο μονοπατι''(το νεο μου project). εκει θα δεις ολη μου την πορεια προς την αναπαραγωγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #11 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 θα πας στην κατηγορια ''ενυδρεια μελων'' και θα ψαξεις για το θεμα ''το κρυφο μονοπατι''(το νεο μου project). εκει θα δεις ολη μου την πορεια προς την αναπαραγωγη οκ.σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 1 Σεπτεμβρίου 2011 #12 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πληροφορίες θα βρεις εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #13 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πληροφορίες θα βρεις εδώ. το εχω διαβασει αλλα εχω δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω και αλλο ενυδρειο για να βλεπονται τα ψαρια το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω την θηλυκια μεσα ενυδρειο σε γεννηστρα για να βλεπονται ή σε ενα μικρο πλαστικο ενυδρειο 10 λυτρων χωρησ φιλτρο αλλα δεν ξερω αμα γινετε για αυτο σασ ρωταω να μου πειτε γιατι σε λιγεσ ωρεσ θα παω να παρω την θηλυκια και δεν εχω βρει ακομα απαντιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος