Katherine 31 Αυγούστου 2011 #1 Share 31 Αυγούστου 2011 Το ψαρακι μου ειναι γκαπυ και εχει πολυ φουσκοτη κοιλια .Ειναι εγκυος σιγουρα.Η κοιλια της εχει αρχισει ναμαυριζει!Ποτε θα γεννησει?Μπορει να μου πει καποιος? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2011 #2 Share 31 Αυγούστου 2011 κατ΄'αρχας εχεις ανοιξει το ποστ σε λαθος κατηγορια. δεν μας ειπες που το εχεις κλπ,τι ενυδρειο εχεις,τι αλλα ψαρια εχεις κλπ... γεννηστρα καλο ειναι να μην μπει γιατι στρεσαρει το ψαρι.οντως ειναι εγγυο,αλλα μπορει να παρει και μερικες μερες μεχρι να γεννησει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 31 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 31 Αυγούστου 2011 κατ΄'αρχας εχεις ανοιξει το ποστ σε λαθος κατηγορια. δεν μας ειπες που το εχεις κλπ,τι ενυδρειο εχεις,τι αλλα ψαρια εχεις κλπ... γεννηστρα καλο ειναι να μην μπει γιατι στρεσαρει το ψαρι.οντως ειναι εγγυο,αλλα μπορει να παρει και μερικες μερες μεχρι να γεννησει..... συγγνωμη απλα ειμαι καινουργια και δεν3ερω τα ποστ και τετοια.Εχω μονο γκαπυς και 2 γλυφτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2011 #4 Share 31 Αυγούστου 2011 (edited) συγγνωμη απλα ειμαι καινουργια και δεν3ερω τα ποστ και τετοια.Εχω μονο γκαπυς και 2 γλυφτες σε ποσα λιτρα,τι φιλτρανση εχεις κλπ.....δεν μπορουμε να μαντευουμε ξερεις,εαν δεν μας δωσεις πληροφοριες.οσο για τα ποστ και ''τετοια'' οπως τα αναφερεις ονομαζονται κατηγοριες,και μπορεις πολυ ευκολα να τις βρεις και να ανοιξεις σωστα την επομενη φορα σε καποιο αλλο σου ποστ.... Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2011 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 31 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 31 Αυγούστου 2011 σε ποσα λιτρα,τι φιλτρανση εχεις κλπ.....δεν μπορουμε να μαντευουμε ξερεις,εαν δεν μας δωσεις πληροφοριες. οσο για τα ποστ και ''τετοια'' οπως τα αναφερεις ονομαζονται κατηγοριες,και μπορεις πολυ ευκολα να τις βρεις και να ανοιξεις σωστα την επομενη φορα σε καποιο αλλο σου ποστ.... εντα3η βρηκα τη λυση ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 5 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 5 Σεπτεμβρίου 2011 (edited) εντα3η βρηκα τη λυση ευχαριστω παντως Λοιπον, δεν ξερω εαν το ψαρακι σου εχει γεννησει ηδη παντως δεν προτιμω την γεννηστρα, Προτιμω να υπαρχουν στο ενυδρειο μερικα ζωντανα φυτα ωστε οι γονοι να εχουν κρυψωνες να κρυβονται και θα ειναι μια χαρα =) και θα ειναι και πιο χαρουμενα =) Εαν δεν εχεις φυτα εγω θα προτεινα, υπαρχουν και κατι πλαστικα φυτακια τα οποια θα τα βρεις με 1-2 ευρω πιο φθηνα απ'τα ζωντανα μεχρι να μπορεσεις να παρεις =) Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2011 - GiannisBetta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος