andromahi tsav. 31 Αυγούστου 2011 #1 Share 31 Αυγούστου 2011 Να κάνω μία ακόμη ερώτηση?? Κάνει να του βάζω καθρέφτη για να βλέπει τον εαυτό του??Πόσο συχνά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 31 Αυγούστου 2011 #2 Share 31 Αυγούστου 2011 Αν δεν τον ξεχάσεις μέσα δεν υπάρχει πρόβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 31 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 31 Αυγούστου 2011 Εγώ από έξω έχω τον καθρέφτη..Από μέσα θα είναι καλύτερα??Και πόσο συχνα να τον βάζω?Μία φορά τη μέρα είναι καλά ή θέλει πιο συχνά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 31 Αυγούστου 2011 #4 Share 31 Αυγούστου 2011 Δεν σε καταλαβαίνω γιατι θεωρείς οτι πρέπει να βάζεις καθρέπτη . Με την έννοια που το λές όχι να μη βάλεις καθρέπτη απαγορεύετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 31 Αυγούστου 2011 #5 Share 31 Αυγούστου 2011 (edited) Να κάνω μία ακόμη ερώτηση?? Κάνει να του βάζω καθρέφτη για να βλέπει τον εαυτό του??Πόσο συχνά?? γιατι θεσ να βαλεισ καθρεφτη δεν εχω καταλαβει.πιστευω να ξερεισ οτι αμα βαλεισ μπορει να στρεσαριστει και το ψαρι και μπορει να εχεισ απωλεια Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2011 - georgeguppy Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2011 #6 Share 31 Αυγούστου 2011 ειλικρινα τωρα,ποιος σου εχει δωσει τοσες λαθος πληροφοριες..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeguppy 31 Αυγούστου 2011 #7 Share 31 Αυγούστου 2011 ειλικρινα τωρα,ποιος σου εχει δωσει τοσες λαθος πληροφοριες..?? για μενα το λεσ ή για την ανδρομαχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 1 Σεπτεμβρίου 2011 #8 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι θεσ να βαλεισ καθρεφτη δεν εχω καταλαβει. Για να μπορει να χτενιζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 1 Σεπτεμβρίου 2011 #9 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο καθρεφτης για λιγα λεπτα καθε μερα βοηθαει στο "τεντωμα" και στο καλυτερο ανοιγμα των πτερυγιων και της ουρας του μονομαχου. Εγω εβαζα καθημερινα για 2-3 λεπτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #10 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος