BOKSIC 31 Αυγούστου 2011 #1 Share 31 Αυγούστου 2011 Καλησπερα σε ολους. Εχω τη παραπανω αντλια και ειχα παρει και την την προεκταση την οποια την χρησιμοποιω με υαλοβαμβακα για κατακρατηση των σκουπιδιων και μαλιστα κανει φοβερη δουλεια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να βαλω μεσα σ'αυτο τον ανθρακα κ τον αντιφωσφορο. Τωρα τα εχω μεσα στο μαμα φιλτρο της juwel. Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2011 #2 Share 31 Αυγούστου 2011 νομιζω πως η ποσοτητα που παιρνει το γιουβελ σαφως και ειναι μεγαλυτερη απο τον καδο του συγκεκριμενου φιλτρου.εγω προσωπικα δεν θα το εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Σεπτεμβρίου 2011 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για τι ποσότητες άνθρακα και αντιφώσφορο μιλάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOKSIC 1 Σεπτεμβρίου 2011 Author #4 Share 1 Σεπτεμβρίου 2011 100 gr ανθρακα και περιπου το ιδιο αντιφως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος