andromahi tsav. 31 Αυγούστου 2011 #1 Share 31 Αυγούστου 2011 Το ψάρι μου είναι αυτό..Δεν ξέρω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό..Θα μου πει κάποιος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Αυγούστου 2011 #2 Share 31 Αυγούστου 2011 αρσενικοτατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katherine 31 Αυγούστου 2011 #3 Share 31 Αυγούστου 2011 Το ψάρι μου είναι αυτό..Δεν ξέρω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό..Θα μου πει κάποιος?? οντωσ αρσενικο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelhsGUPPY 31 Αυγούστου 2011 #4 Share 31 Αυγούστου 2011 1000% αρσενικο ειναι φιλε μου σε ποσα λιτρα ειναι ο μικροσ μας φιλος?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 31 Αυγούστου 2011 Author #5 Share 31 Αυγούστου 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ όλους!! Απλά με μπέρδεψε λίγο το χρώμα και νόμιζα ότι ήταν θηλυκο... Είναι σε γυάλα 2 λίτρα. Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2011 - andromahi tsav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannisBetta 2 Σεπτεμβρίου 2011 #6 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ όλους!! Απλά με μπέρδεψε λίγο το χρώμα και νόμιζα ότι ήταν θηλυκο... Είναι σε γυάλα 2 λίτρα. Γεια σου Ανδρωμαχη, Ο Φιλος μας στην φωτο ειναι αρσενικος 100000% =) Το Χρωμα που λες παραπανω δεν καθοριζει το φυλο του μονομαχου αλλα αυτα τα υπεροχα πτερυγια τους και οι ουρες τους Ενας Μονομαχος οταν εχει μακρια μεγαλα πτερυγια οπως ο δικος σου ειναι αρσενικος, (Εκτως αν ειναι Ρατσας Plakat) οι οπιοι ειναι αρκετα σπανιοι να μπερδεφτουν με τις θυλικιες , Μια θυλικια την καταλαβαινεις απο τα κοντα πτερυγια και απο μια ασπρη βουλα στο κατω μερος της κοιλιας της (απο την οποια γενναει τα αυγα της ) Ελπιζω να βοηθησα αρκετα =) Ωραιος ο μονομαχουλης =Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andromahi tsav. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Author #7 Share 2 Σεπτεμβρίου 2011 Eυχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος