GC9N 14 Νοεμβρίου 2006 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2006 (edited) Μπορειτε να μας πειτε ολοι οι θαλλάσινοι πώς κανατε τις αλλαγές νερου? Εγω Πχ.. 1)Μαζευω το νερο σε ενα μπιτόνι 20 λίτρων ρίχνω το ανάλογο αλάτι και με ενα θερμοστάτη και ενα μικρο κυκλοφορητη λιώνω το αλάτι, φύσικά προσθέτω και αντιχλώριο 2)Αδειαζω απο το ενυδρείο τα ανάλογα λίτρα 3)και υστερα επειδή ειναι λίγο δύσκολο να το ανεβάσω το μπιτόνι μεχρι επάνω βάζω ενα λάστιχο στον κυκλοφορητή και το στέλνω μέσα στο ενυδρείο.... Έγινε επεξεργασία 14 Νοεμβρίου 2006 - GC9N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 14 Νοεμβρίου 2006 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2006 Καπως ετσι και εγω... απλα επειδη χρησιμοποιω νερο απο A.O. δεν χρειαζομαι αντιχλωριο... το νερο το αφηνω με το αλατι (κυκλοφορητη, θερμοστατη) περιπου 24 ωρες πριν το βαλω στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 14 Νοεμβρίου 2006 #3 Share 14 Νοεμβρίου 2006 Και εγώ ακριβώς έτσι, χωρίς όμως αποχλωριοτικό όπως ανέφερε ο Μάνοσ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 14 Νοεμβρίου 2006 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2006 να επισημάνω μόνο ότι η χρήση αντίστροφης όσμωσης είναι απαραίτητη .. .. αν δεν κάνω λάθος .. κάτι κάνεις για αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος