Jump to content

Ερώτηση σε έμπειρους αφρικανους

SOTIRIS

Recommended Posts

Μιας και αποφάσισα να μεταναστεύσω :thumbup: (ενυδρειακά εννοώ), και από τα αγαπημένα μου φυτεμένα να περάσω στην Αφρική, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό μέσα σε ένα ενυδρείο 300 λτ να φιλοξενήσω είδος cyphotilapia frontoza (ένα αρσενικο - τρία θυληκά) για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου όπου θα γίνει προσπάθεια για κάτι μεγαλύτερο, η αυτό είναι τελείως απαγορευτικό για τα λίτρα μου?

Αν τα παρεις σε μεγεθος που αρχιζουν να ξεχωριζουν τα φυλα,και για ενα χρονο μονο καλως.

Αν οχι και σκοπευεις να τα κρατησεις στα 300 λιτρα,καλυτερα οχι.

Στράτο μιλάμε για ψάρια 3-4 cm που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ακόμα το φύλο τους. Επομένως υπάρχει μια μικρή πίστωση χρόνου.

ειναι φανταστικα ψαρια!!! μεγαλη καψουρα!

Φίλε ΚΟΥΜΑΝ τα ψάρια αυτά, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα αυτήν τη μεγάλη αλλαγή.

Φίλε ΚΟΥΜΑΝ τα ψάρια αυτά, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα αυτήν τη μεγάλη αλλαγή.

σε νιωθω...εδω σκευτομαι να τα δωσω ολα για αυτες!

Μιας και αποφάσισα να μεταναστεύσω :thumbup: (ενυδρειακά εννοώ), και από τα αγαπημένα μου φυτεμένα να περάσω στην Αφρική, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι εφικτό μέσα σε ένα ενυδρείο 300 λτ να φιλοξενήσω είδος cyphotilapia frontoza (ένα αρσενικο - τρία θυληκά) για διάστημα τουλάχιστον ενός χρόνου όπου θα γίνει προσπάθεια για κάτι μεγαλύτερο, η αυτό είναι τελείως απαγορευτικό για τα λίτρα μου?

Μεχρι να φτασουν τα 10-12 εκατοστα το καθενα μια χαρα ειναι τα 300 λιτρα. Βαλτα,βαλτα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...