Jump to content

Sos!!!

Recommended Posts

Γέμισαν όλοι οι βράχοι και η άμος σαν βαμβάκι κόκκινο παντού γύρισα από δίκοπες και το βρήκα έτσι αν ξέρει κανένας τι είναι και πως θα φύγει???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :thumbup:post-18812-1314726895_thumb.jpgpost-18812-1314726969_thumb.jpgpost-18812-1314727011_thumb.jpg

post-18812-1314727098_thumb.jpg

στο δικο μου ενυδρειο ενυδρειο απλα εκανε ενα μηνα τον κυκλο του και εξαφανιστηκε σε συνδιασμο με αυξηση της κυκλοφοριας ...

Υπομονή ,άνθρακα,,αντιφώσφορο και αλλαγές νερού ...και θα φύγει μόνο του ! Θα μπορούσες να το σιφωνάρης ,αλλα θα διώξεις το αποτέλεμα ,χωρίς να έχει φύγει η αιτία ...

Αυτό λέγεται κυανοβακτηρίδιο.

Το ενυδρείο τι ηλικία έχει?

Περιπου 2 χρονια,

Το προβλημα το εχω δυομιση μηνες και εχω κανει 2 αλλαγες νερου και ανθρακα και αντιφοσφωρο και εχει επιδηνοθει μηπος πρεπει να βαλω κανενα φαρμακο μου ψωφισαν και δυο αστεριες και ενα σαλιγκαρι τα ψαρια ομως μια χαρα please sos

Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!!!

στο δικο μου ενυδρειο ενυδρειο απλα εκανε ενα μηνα τον κυκλο του και εξαφανιστηκε σε συνδιασμο με αυξηση της κυκλοφοριας ...

Το προβλημα το εχω δυομιση μηνες και εχω κανει 2 αλλαγες νερου και ανθρακα και αντιφοσφωρο και εχει επιδηνοθει μηπος πρεπει να βαλω κανενα φαρμακο μου ψωφισαν και δυο αστεριες και ενα σαλιγκαρι τα ψαρια ομως μια χαρα please sos

Ευχαριστω εκ τον πρωτερον!!!

Απ'οτι βλεπω,μαλλον το προβλημα βαδιζει στο τελος του.Το βλεπω και εχει μαυρισει το περισσοτερο,αρα μαλλον εχει κανει κυκλο και σιγα σιγα θα φυγει.

Αποστολη καλημέρα.η δική μου απαντηση στο προβλημά σου ειναι 'chemiclean cyano bacterial on live coral remover" χημικη λύση αλλα επειδη το εχω κάνει σε 10 ημέρες καθάρισαν ολα.ειναι λιγο ακριβουτσικο το φάρμακο αλλα αξίζει!!

Απ'οτι βλεπω,μαλλον το προβλημα βαδιζει στο τελος του.Το βλεπω και εχει μαυρισει το περισσοτερο,αρα μαλλον εχει κανει κυκλο και σιγα σιγα θα φυγει.

Επειδή όντως μοιάζει προς το τέλος του κάνε και μερικές αλλαγές νερού

να το αποτελειώσεις.

Και παίξε λίγο με την κυκλοφορία σου για να μην σου εμφανιστεί ξανά.

Αποστολη καλημέρα.η δική μου απαντηση στο προβλημά σου ειναι 'chemiclean cyano bacterial on live coral remover" χημικη λύση αλλα επειδη το εχω κάνει σε 10 ημέρες καθάρισαν ολα.ειναι λιγο ακριβουτσικο το φάρμακο αλλα αξίζει!!

Χημικα και φαρμακα πρεπει να ειναι η τελευταια μας επιλογη ΙΜΟ :thumbup:

Και να βρεις την πηγή του προβλήματος η πρώτη. :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...