tsikitoo 30 Αυγούστου 2011 #1 Share 30 Αυγούστου 2011 ΑΥΤΑ ΔΕΝΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !!!ΣΙΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗ ΜΕΡΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΩ ΟΛΑ ΚΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ CHROMIS VIDIRIDIS ΑΦΑΝΤΟ!!ΕΧΩ ΨΑΚΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Αυγούστου 2011 #2 Share 30 Αυγούστου 2011 Γραφουμε μονο με μικρα ελληνικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikitoo 30 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 30 Αυγούστου 2011 εντακξει αδερφε μου το ξεχασα !!καμοια βοηθεια εχω επανω στο προβλιμα μου!???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 30 Αυγούστου 2011 #4 Share 30 Αυγούστου 2011 Αν ήταν σε κοπαδάκι το πιθανότερο είναι τα μεγαλύτερα να το κυνήγησαν και να κρύφτηκε κάπου ... είναι κάτι που το συνηθίζουν... Αν ήταν μόνο του μπορεί... χίλια δυο μπορεί !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 Το ψαρι μπορει να κυνηγηθηκε και να εχει κρυφτει μεσα στα βραχια.Ποσα chromis εχεις ακομα μεσα;Τι αλλα ζωντανα εχεις μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Αυγούστου 2011 #6 Share 30 Αυγούστου 2011 Το ψαρι μπορει να κυνηγηθηκε και να εχει κρυφτει μεσα στα βραχια.Ποσα chromis εχεις ακομα μεσα;Τι αλλα ζωντανα εχεις μεσα; Βαγγελη σχεδον μαζι γραφαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 30 Αυγούστου 2011 #7 Share 30 Αυγούστου 2011 για δες στο πάτωμα! η' και στην υπερχείλιση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikitoo 30 Αυγούστου 2011 Author #8 Share 30 Αυγούστου 2011 μονο ενα chromis exω τα αλλα ειναι ενα blue tang μικρο ena yellow tang και δυο nemo!!!εψακσα παντου και δεν μπορω να το βρω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος