Happy Coco 30 Αυγούστου 2011 #1 Share 30 Αυγούστου 2011 Χαιρετίζω την όμορφη παρέα του Aquazone! Η αφεντιά μου με μόλις ένα χρόνο εμπειρία με το συναρπαστικό αυτο χόμπυ, αποφάσισε ύστερα απο ένα 63 λίτρων με 2 χρυσόψαρα να μπει λίγο πιο ζεστά...στα βαθιά. Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός Rio180 και ενός Fluval 305. Το έχω ρίξει στην μελέτη για να στήσω ένα φυτεμένο. Καλοβλέπω τα σκαλάρια σαν προοπτική με παρέα απο ζευγάρι Apistogramma cacatuoides και ομάδα απο Corydoras paleatus ή sae. Επίσης κάνα σαλιγκαράκι και ότι άλλο προκύψει. Επειδή τίποτα απο τα παραπάνω δεν είναι σίγουρο θα άκουγα με με μεγάλη ευχαρίστηση τα σχόλιά σας καθώς και τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Αυγούστου 2011 #2 Share 30 Αυγούστου 2011 Καλως ηρθες φιλε και καλο διαβασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 30 Αυγούστου 2011 #3 Share 30 Αυγούστου 2011 Καλώς όρισες στο ΑΖ! Άνοιξε ένα νέο θέμα εδώ, να συζητήσουμε για το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Happy Coco 30 Αυγούστου 2011 Author #4 Share 30 Αυγούστου 2011 Καλώς όρισες στο ΑΖ! Άνοιξε ένα νέο θέμα εδώ, να συζητήσουμε για το ενυδρείο σου. Ευχαριστώ. Θα το κάνω αμέσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 Καλώς όρισες! Εύχομαι να στήσεις το ενυδρείο σου, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts