Χρήστος 96 29 Αυγούστου 2011 #1 Share 29 Αυγούστου 2011 μπορώ να βάλω μια βέργα κληματαριάς σε ενυδρείο αν ναι τι διαδικασία πρέπει να κάνω για τα την καθαρίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 29 Αυγούστου 2011 #2 Share 29 Αυγούστου 2011 1 )Μονο εαν εισαι σιγουρος οτι η κληματαρια δεν εχει φαει εδω και αρκετο καιρο οποιδηποτε ειδος λιπασματος. 2) Μονο εαν ειναι εντελος ''στεγνο'' 3) Προσωπικα ΔΕΝ θα το εβαζα , υπαρχουν χομπιστες που το εχουν βαλει χωρις καποιο προβλημα , για μενα ειναι Ρισκο !!! 4)εαν το βαλεις εχε το νου σου σε εξαρση αμμωνιας Η σε οτιδηποτε ''διαφορετικο'' δεις στο νερο σου ( πχ καποια θολουρα ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Αυγούστου 2011 Author #3 Share 30 Αυγούστου 2011 το ρωτάω γιατί η κληματαριά είναι δικιά μου και δεν την έχω ραντίσει ποτέ ναι θα το βάλω καμιά βδομάδα να ξεραθεί στον ήλιο χωρίς την φλούδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias8573 30 Αυγούστου 2011 #4 Share 30 Αυγούστου 2011 μπορώ να βάλω μια βέργα κληματαριάς σε ενυδρείο αν ναι τι διαδικασία πρέπει να κάνω για τα την καθαρίσω chris χετικα με αυτο που ρωτας απο προσφατη δικια μου εμπειρεια δεν θα στο συνιστουσα !! Εγω εβαλα στο ενυδρειο μου κορμους απο κλιματαρια και παρολο που ειχαν μεινει στον ηλιο ειχαν καθαρηστει εξονυχιστικα , μετα απο λιγες μερες αρχισαν και επιαναν μια γλιτσα. Αποτελεσμα.....αμμωνιες και τα συναφη ανεβηκαν στα κοκκινα το νερο μυριζε ασχημα και αναγκαστικα να τα βγαλω . Ειναι ωραια σαν κλαρια αλλα HIGH RISC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Αυγούστου 2011 #5 Share 30 Αυγούστου 2011 το ρωτάω γιατί η κληματαριά είναι δικιά μου και δεν την έχω ραντίσει ποτέ ναι θα το βάλω καμιά βδομάδα να ξεραθεί στον ήλιο χωρίς την φλούδα ουτε για ζητω δεν φτανει η βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 30 Αυγούστου 2011 Author #6 Share 30 Αυγούστου 2011 (edited) αν τα αφήσω να ξεραθούν καλά και μετά τα βάλω σε μια λεκάνη με νερό και μικρο φιλτράκι με άνθρακα για πολύ καιρό μέχρι να βγάλει τις επιβλαβείς ουσίες και μετά ? ουτε για ζητω δεν φτανει η βδομαδα και παραπάνω ένα παράδειγμα είπα Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2011 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Αυγούστου 2011 #7 Share 30 Αυγούστου 2011 (edited) Πρεπει να το κανεις μεγαλη διεργασια και νομιζω δεν αξιζει τον κοπο... Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2011 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 30 Αυγούστου 2011 #8 Share 30 Αυγούστου 2011 το ρωτάω γιατί η κληματαριά είναι δικιά μου και δεν την έχω ραντίσει ποτέ ναι θα το βάλω καμιά βδομάδα να ξεραθεί στον ήλιο χωρίς την φλούδα Κανένα ... έτος καλύτερα! Νομίζω κάποιο παλικάρι στο παρελθόν είχε μιλήσει για χρονοβόρα διαδικασία! Έχω μια παρατημένη μέσα στο ποτάμι εδώ και κανένα χρόνο, θα την αφήσω κι άλλο! (παρθένα περιοχή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος